De beste manier om de cryptokoers bij te houden op je mobiel

Geplaatst op 13 April 2021 - 16:13

Nieuwe ontwikkelingen brengen meestal ook nieuwe vraagstukken met zich mee. Neem bijvoorbeeld de handel in cryptovaluta. Die heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen en het einde lijkt nog niet in zicht te zijn. Sceptici waarschuwen voor het zeepbeleffect en menen dat de koers van deze virtuele valuta uiteindelijk genadeloos zal kelderen. Toch stappen juist de laatste jaren ook veel grote investeerders in en daarmee lijkt de positie van de cryptovaluta zich alleen nog maar te verstevigen. Ga je zelf crypto kopen online, dan wil je natuurlijk zo goed mogelijk op de hoogte blijven van het koersverloop. Lang leve de smartphone, want die stelt je in staat om alles van minuut tot minuut te blijven volgen en snel te kunnen beslissen over aan- en verkopen.
 

Veilig handelen in cryptovaluta


Naarmate we meer zaken online regelen, stijgt ook het aantal criminelen dat online actief is. Je moet dus voortdurend op je hoede zijn, wanneer je via het internet een financiële transactie afsluit. Heel wat duistere figuren hebben het gemunt op jouw zuurverdiende centen, dus is het zaak om jezelf goed te beveiligen tegen deze kwalijke praktijken. Dat begint al bij het kiezen van een exchange voor het aankopen of verkopen van cryptovaluta. Kies voor een solide bedrijf dat goede reviews heeft en onder toezicht staat van officiële instanties. Sla er gerust wat websites op na voordat je een keuze maakt, zodat je er zeker van bent dat je te maken hebt met een betrouwbare partner.
 

Handelen via een app


Veel exchanges en brokers bieden de mogelijkheid om de handel in cryptovaluta door middel van een eigen app te volgen. Dergelijk apps bieden je op ieder gewenst moment een actueel overzicht van de koersen aan. Zo ben je altijd optimaal geïnformeerd! Bovendien kun je over het algemeen rechtstreeks vanuit dergelijke apps cryptovaluta aankopen of verkopen.
 

De zwakste schakel


Het moet gezegd worden: de zwakste schakel in de online beveiliging is veelal de gebruiker zelf. Daarmee wordt bedoeld dat de systemen zelf nog zo veilig kunnen zijn, wanneer de gebruiker ervan zelf te slordig is, kan het alsnog fout gaan. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je telefoon goed beveiligd is met software die virussen en malware detecteert voor ze schade kunnen aanrichten en maak gebruik van persoonlijk identificatiesystemen die controleren of jij wel de rechtmatige gebruiker van het apparaat bent.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
De nieuwste ontwikkelingen voor de iPhone!
Ben jij in het bezit van een iPhone? Dan is het geen slecht idee om verder te lezen, want hier lees je meer over de laatste ontwikkelingen! Zo gaan er bijvoorbeeld al geruchten rond over iOS 16. Heb je een iPhone SE wit uit 2016, dan zul je niet kunnen updaten naar dit besturingssysteem. Dat is tenminste wat de nieuwste geruchten beweren. Heb je echter een iPhone 12 mini wit, dan hoeft dit geen enkel probleem te vormen. Gezien iOS 15 ook nog niet zo lang uit is, hoef jij je als eigenaar van een eerste generatie iPhone SE echter ook nog geen zorgen te maken.<br />
<br />
Hoe kies je een smartphone die bij je past?
Er is vandaag de dag een groot aantal smartphones beschikbaar in verschillende prijsklassen. De goedkoopste smartphones kosten tegenwoordig nog geen 100 euro, terwijl je voor de duurdere iPhones al snel meer dan het tienvoudige neer moeten tellen. Wat is nu precies het verschil tussen al deze smartphones en waar moet je precies op letten bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon?
Hier moet je op letten bij het afsluiten van een sim only abonnement
Een sim only abonnement afsluiten? Let hierop<br />
Wil je een Prepaid telefoon of ga je toch het liefst voor een sim only abonnement? Wij vertellen je in dit artikel wat sim only precies is, wat het voordeel is van een sim only abonnement en waar je op moet letten als je een sim only abonnement gaat afsluiten. Lees snel verder voor meer informatie en zoek de juiste provider uit.
Top 5 refurbished iPhone