De beste manier om de cryptokoers bij te houden op je mobiel

Geplaatst op 13 April 2021 - 16:13

Nieuwe ontwikkelingen brengen meestal ook nieuwe vraagstukken met zich mee. Neem bijvoorbeeld de handel in cryptovaluta. Die heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen en het einde lijkt nog niet in zicht te zijn. Sceptici waarschuwen voor het zeepbeleffect en menen dat de koers van deze virtuele valuta uiteindelijk genadeloos zal kelderen. Toch stappen juist de laatste jaren ook veel grote investeerders in en daarmee lijkt de positie van de cryptovaluta zich alleen nog maar te verstevigen. Ga je zelf crypto kopen online, dan wil je natuurlijk zo goed mogelijk op de hoogte blijven van het koersverloop. Lang leve de smartphone, want die stelt je in staat om alles van minuut tot minuut te blijven volgen en snel te kunnen beslissen over aan- en verkopen.
 

Veilig handelen in cryptovaluta


Naarmate we meer zaken online regelen, stijgt ook het aantal criminelen dat online actief is. Je moet dus voortdurend op je hoede zijn, wanneer je via het internet een financiële transactie afsluit. Heel wat duistere figuren hebben het gemunt op jouw zuurverdiende centen, dus is het zaak om jezelf goed te beveiligen tegen deze kwalijke praktijken. Dat begint al bij het kiezen van een exchange voor het aankopen of verkopen van cryptovaluta. Kies voor een solide bedrijf dat goede reviews heeft en onder toezicht staat van officiële instanties. Sla er gerust wat websites op na voordat je een keuze maakt, zodat je er zeker van bent dat je te maken hebt met een betrouwbare partner.
 

Handelen via een app


Veel exchanges en brokers bieden de mogelijkheid om de handel in cryptovaluta door middel van een eigen app te volgen. Dergelijk apps bieden je op ieder gewenst moment een actueel overzicht van de koersen aan. Zo ben je altijd optimaal geïnformeerd! Bovendien kun je over het algemeen rechtstreeks vanuit dergelijke apps cryptovaluta aankopen of verkopen.
 

De zwakste schakel


Het moet gezegd worden: de zwakste schakel in de online beveiliging is veelal de gebruiker zelf. Daarmee wordt bedoeld dat de systemen zelf nog zo veilig kunnen zijn, wanneer de gebruiker ervan zelf te slordig is, kan het alsnog fout gaan. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je telefoon goed beveiligd is met software die virussen en malware detecteert voor ze schade kunnen aanrichten en maak gebruik van persoonlijk identificatiesystemen die controleren of jij wel de rechtmatige gebruiker van het apparaat bent.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
De beste refurbished smartphones om mee te gamen
Wil je een telefoon kopen om mee te gamen maar heb je geen zin om een kapitaal uit te geven aan je nieuwe smartphone? Het kopen van een refurbished smartphone is een ideale manier om een premium telefoon te kopen voor een zachte prijs. Telefoondiscounter zette de beste refurbished telefoons om mee te gamen op een rij.
Winnen maar: gevulde rugzak met waarde van 2500 euro – update: winnaars bekend!
Winnen maar! Een goed gevulde Apple rugzak van iPhoned.nl met een waarde van 2.500,!
Top 5 refurbished iPhone