De beste manier om de cryptokoers bij te houden op je mobiel

Geplaatst op 13 April 2021 - 16:13

Nieuwe ontwikkelingen brengen meestal ook nieuwe vraagstukken met zich mee. Neem bijvoorbeeld de handel in cryptovaluta. Die heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen en het einde lijkt nog niet in zicht te zijn. Sceptici waarschuwen voor het zeepbeleffect en menen dat de koers van deze virtuele valuta uiteindelijk genadeloos zal kelderen. Toch stappen juist de laatste jaren ook veel grote investeerders in en daarmee lijkt de positie van de cryptovaluta zich alleen nog maar te verstevigen. Ga je zelf crypto kopen online, dan wil je natuurlijk zo goed mogelijk op de hoogte blijven van het koersverloop. Lang leve de smartphone, want die stelt je in staat om alles van minuut tot minuut te blijven volgen en snel te kunnen beslissen over aan- en verkopen.
 

Veilig handelen in cryptovaluta


Naarmate we meer zaken online regelen, stijgt ook het aantal criminelen dat online actief is. Je moet dus voortdurend op je hoede zijn, wanneer je via het internet een financiële transactie afsluit. Heel wat duistere figuren hebben het gemunt op jouw zuurverdiende centen, dus is het zaak om jezelf goed te beveiligen tegen deze kwalijke praktijken. Dat begint al bij het kiezen van een exchange voor het aankopen of verkopen van cryptovaluta. Kies voor een solide bedrijf dat goede reviews heeft en onder toezicht staat van officiële instanties. Sla er gerust wat websites op na voordat je een keuze maakt, zodat je er zeker van bent dat je te maken hebt met een betrouwbare partner.
 

Handelen via een app


Veel exchanges en brokers bieden de mogelijkheid om de handel in cryptovaluta door middel van een eigen app te volgen. Dergelijk apps bieden je op ieder gewenst moment een actueel overzicht van de koersen aan. Zo ben je altijd optimaal geïnformeerd! Bovendien kun je over het algemeen rechtstreeks vanuit dergelijke apps cryptovaluta aankopen of verkopen.
 

De zwakste schakel


Het moet gezegd worden: de zwakste schakel in de online beveiliging is veelal de gebruiker zelf. Daarmee wordt bedoeld dat de systemen zelf nog zo veilig kunnen zijn, wanneer de gebruiker ervan zelf te slordig is, kan het alsnog fout gaan. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je telefoon goed beveiligd is met software die virussen en malware detecteert voor ze schade kunnen aanrichten en maak gebruik van persoonlijk identificatiesystemen die controleren of jij wel de rechtmatige gebruiker van het apparaat bent.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Tip voor je telefoon gebruik in het buiteland
Wanneer je binnenkort een reis naar het buitenland op de planning hebt staan, zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan de verzekeringen die vooraf moeten worden afgesloten, de hotels die je moet boeken bij een rondreis, enzovoorts. Daar komt nog bij, dat moet worden nagedacht over de wijze waarop je een mobiele telefoon in het buitenland kunt gebruiken. In het bijzonder, de bundel die je voor het gebruik van je telefoon hebt afgesloten. Bij een sim only abonnement vergelijken houd je vaak niet direct rekening met de impact die een bepaalde keuze heeft op het gebruik van de bundel tijdens je vakanties. Reden genoeg om er voor je vakantie nog eens naar te kijken! <br />
<br />
Onbeperkt bellen met je bundel in Nederland betekent niet per definitie, dat dit ook in het buitenland mogelijk is. Om een onnodig hoge rekening bij thuiskomst te voorkomen, is het verstandig voor vertrek te bekijken welke regels er voor jou gelden. 
Top 5 refurbished iPhone