De iPhone SE zorgt voor problemen

  • Geplaatst op

De iPhone SE zorgt voor problemen

Nog niet zo lang geleden keken we toch wat enthousiast uit naar de komst van de iPhone SE. We hebben veel geruchten gehoord en het was zelfs lange tijd gissen naar de naam van het model van Apple. Nu is de iPhone SE eindelijk op de markt verschenen en de teleurstelling is groot. Apple wordt dan ook overspoeld met klachten, welke vooral te maken hebben met het bellen via bluetooth.

 

Het is ‘geen gehoor’

Bellen via bluetooth is natuurlijk helemaal het bellen van nu. Het is dan ook niet meer uniek dat we kunnen bellen met bluetooth. Toch lijkt Apple het hier een beetje te hebben laten afweten. De iPhone SE gebruikers geven aan dat het bellen met bluetooth gewoonweg ‘geen gehoor’ is. De verbinding is bijzonder slecht, er vinden vervelende verstoringen in de gesprekken plaats en veel geluiden worden vervormd. Dit is een klacht die eerder niet voorgekomen is bij iPhones. Al meerdere iPhone SE gebruikers hebben hun toestel terug naar de winkel gebracht omdat bellen met bluetooth gewoon niet mogelijk was met het toestel.

 

Een iOS update

De klachten doen zich wereldwijd voor en het lijkt ook niet te maken te hebben met het soort auto waarin men rijdt tijdens het bluetooth bellen. Ook maakt het niet uit van welk besturingssysteem er gebruik wordt gemaakt. Onduidelijk is  nog of het te maken heeft met de hardware of de software, waardoor ook niet kan worden gezegd of de klacht verholpen wordt met een iOS update.