De nieuwste ontwikkelingen voor de iPhone!

Geplaatst op 14 January 2022 - 12:49

De features van iOS 15

Met de update naar iOS 15, die in september dit jaar uitrolde, zagen we onder meer dat het notificatiesysteem een update had gekregen. Ook FaceTime is bijgewerkt en dat is zeker in deze tijd een goede zet van Apple. Gedurende de coronacrisis zijn er namelijk steeds meer mensen die van dergelijke apps gebruik maken. Ook Safari werd bijgewerkt en er kwam een nieuwe update, genaamd SharePlay. Daarmee werd het mogelijk om content te bekijken met anderen in FaceTime.

Wat kun je van iOS 16 verwachten?

Behalve dat de ondersteuning voor bepaalde toestellen zal wegvallen met iOS 16, is er nog weinig bekend van dit aankomende besturingssysteem. Fans van Apple zijn wel heftig aan het speculeren over wat er allemaal verbeterd zal worden. Het blijft echter voornamelijk bij specificaties. Naar verwachting zal het echter niet lang duren voordat er meer nieuws komt over dit nieuwe besturingssysteem. De gemiddelde Apple-gebruiker zal echter wel het geduld kunnen opbrengen om nog even te wachten. iOS 15 is namelijk een prima besturingssysteem en is pas enkele maanden uit.

De iPhone 13 is er ook al sinds 17 september

De iPhone 13 is er ook al sinds 17 september. Deze telefoon heeft qua uitstraling veel weg van de iPhone 12 Pro. De processor van de iPhone 13 is echter nog sneller dan die van de iPhone 12 Pro. De iPhone 13 is beter voor panoramafoto's, maar heeft wel een camera minder dan zijn voorganger. Ben je een liefhebber van iPhone en het iOS-besturingssysteem? Dan kun je zeker overwegen om de iPhone 13 te bestellen. Het kan echter ook dat je het verschil met de iPhone 12 Pro te klein vindt. Ben je momenteel in het bezit van dat toestel, dan kun je er in principe ook nog wel enige tijd tegenaan.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
De nieuwste ontwikkelingen voor de iPhone!
Ben jij in het bezit van een iPhone? Dan is het geen slecht idee om verder te lezen, want hier lees je meer over de laatste ontwikkelingen! Zo gaan er bijvoorbeeld al geruchten rond over iOS 16. Heb je een iPhone SE wit uit 2016, dan zul je niet kunnen updaten naar dit besturingssysteem. Dat is tenminste wat de nieuwste geruchten beweren. Heb je echter een iPhone 12 mini wit, dan hoeft dit geen enkel probleem te vormen. Gezien iOS 15 ook nog niet zo lang uit is, hoef jij je als eigenaar van een eerste generatie iPhone SE echter ook nog geen zorgen te maken.<br />
<br />
Hoe kies je een smartphone die bij je past?
Er is vandaag de dag een groot aantal smartphones beschikbaar in verschillende prijsklassen. De goedkoopste smartphones kosten tegenwoordig nog geen 100 euro, terwijl je voor de duurdere iPhones al snel meer dan het tienvoudige neer moeten tellen. Wat is nu precies het verschil tussen al deze smartphones en waar moet je precies op letten bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon?
Hier moet je op letten bij het afsluiten van een sim only abonnement
Een sim only abonnement afsluiten? Let hierop<br />
Wil je een Prepaid telefoon of ga je toch het liefst voor een sim only abonnement? Wij vertellen je in dit artikel wat sim only precies is, wat het voordeel is van een sim only abonnement en waar je op moet letten als je een sim only abonnement gaat afsluiten. Lees snel verder voor meer informatie en zoek de juiste provider uit.
Top 5 refurbished iPhone