Hier moet je op letten bij het afsluiten van een sim only abonnement

Geplaatst op 8 December 2021 - 17:10

Wat is sim only precies?

Wat houdt sim only onbeperkt bellen precies in? Een sim only abonnement is een abonnement voor telefoons waarbij er geen toestel wordt geleverd. Hierbij koop je het toestel zelf en krijg je deze niet automatisch bij het abonnement. Bij een sim only abonnement betaal je maandelijks hetzelfde bedrag en kun je onbeperkt bellen. Kies je voor een nieuwe telefoon met abonnement, dan ben je echter gebonden aan het aantal belminuten of MB’s dat je maandelijks hebt afgesloten. Ga je hier overheen, dan betaal je bij.

Voordeel sim only

Een groot voordeel van een sim only abonnement, is dat deze abonnementen vaak goedkoper en een stuk flexibeler zijn dan wanneer je kies voor een abonnement met toestel. Bij een sim only abonnement krijg je geen telefoon en zal je maandelijks goedkopere abonnementskosten betalen. Dit omdat je de telefoon zelf moet regelen.

Let hierop

Wil je een sim only abonnement afsluiten, dan zijn er enkele zaken waarop je moet letten. Zo kun je bij een sim only abonnement niet je bundels meenemen. Wanneer je maandelijks 100 of 200 belminuten gebruikt, maar niet uit. Je zal hetzelfde maandbedrag blijven betalen en de bundel blijft net zo groot als wat je hebt afgesproken met de provider. De overblijvende belminuten en data neem je dan ook niet mee. Ook moet je bij een sim only abonnement zelf een smartphone kopen. Niet iedereen wil dat of heeft het geld om in een keer een nieuwe telefoon te betalen. Ook kan sim only soms duurder zijn dan wanneer je voor een abonnement met toestel kiest. Daarom is het zeker aan te raden om op zoek te gaan naar de juiste aanbieder voor jouw sim only abonnement.

Sluit een sim only abonnement af

Denk jij dat een sim only abonnement wel bij jou past? Ga dan eens online op zoek naar de juiste aanbieder van deze abonnementen en vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. Wij wensen je veel succes met het afsluiten van een sim only abonnement!

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
De nieuwste ontwikkelingen voor de iPhone!
Ben jij in het bezit van een iPhone? Dan is het geen slecht idee om verder te lezen, want hier lees je meer over de laatste ontwikkelingen! Zo gaan er bijvoorbeeld al geruchten rond over iOS 16. Heb je een iPhone SE wit uit 2016, dan zul je niet kunnen updaten naar dit besturingssysteem. Dat is tenminste wat de nieuwste geruchten beweren. Heb je echter een iPhone 12 mini wit, dan hoeft dit geen enkel probleem te vormen. Gezien iOS 15 ook nog niet zo lang uit is, hoef jij je als eigenaar van een eerste generatie iPhone SE echter ook nog geen zorgen te maken.<br />
<br />
Hoe kies je een smartphone die bij je past?
Er is vandaag de dag een groot aantal smartphones beschikbaar in verschillende prijsklassen. De goedkoopste smartphones kosten tegenwoordig nog geen 100 euro, terwijl je voor de duurdere iPhones al snel meer dan het tienvoudige neer moeten tellen. Wat is nu precies het verschil tussen al deze smartphones en waar moet je precies op letten bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon?
Hier moet je op letten bij het afsluiten van een sim only abonnement
Een sim only abonnement afsluiten? Let hierop<br />
Wil je een Prepaid telefoon of ga je toch het liefst voor een sim only abonnement? Wij vertellen je in dit artikel wat sim only precies is, wat het voordeel is van een sim only abonnement en waar je op moet letten als je een sim only abonnement gaat afsluiten. Lees snel verder voor meer informatie en zoek de juiste provider uit.
Top 5 refurbished iPhone