Kleine problemen met de iPhone 7
Geplaatst op 25 October 2016 - 09:49

Kleine problemen met de iPhone 7

De iPhone 7 levert voor gebruikers enkele problemen op waar Apple nog geen antwoord op heeft kunnen vinden. Eerder al werden er problemen bij de fabrikant gemeld die met een update van de software eenvoudig op te lossen waren, maar nu komen er ook wat problemen binnen waar Apple nog niet goed raad mee weet. Het is dan ook vreemd dat deze problemen niet zijn opgedoken tijdens de uitvoerige tests van de fabrikant zelf.

 

De vliegtuigmodus en ‘de slang’

Meerdere iPhone gebruikers hebben inmiddels ontdekt dat het onmogelijk is om mobiele data te gebruiken wanneer de vliegtuigmodus wordt uitgeschakeld. Niet ieder toestel heeft hier last van, maar het is toch wel een veel gehoorde klacht. Bij sommige toestellen kan het probleem makkelijk worden opgelost door het toestel even uit te zetten en weer op te starten. Je kan de melding krijgen dat de iPhone geen service heeft wanneer de vliegtuigmodus uit staat. Dan is er nog het probleem dat inmiddels al bekend staat als ‘de slang’ in de iPhone 7. Bij zwaar gebruik van het toestel, zoals bijvoorbeeld bij het spelen van games, is er een vreemd sissend geluid te horen. Dit is een probleem dat wel ook al vaker is gemeld, maar dit probleem is nog niet door Apple bevestigd.

 

Terugroepactie van de Note 7

De Samsung Galaxy Note 7 heeft recentelijk te maken gehad met een grote terugroepactie. Hier kan Apple voordeel mee doen met de iPhone 7. Het sissende geluid baart gebruikers wel zorgen. Het zou goed mogelijk zijn dat Apple eerst achter de schermen uit wil zoeken wat er aan de hand is, om te voorkomen dat het voordeel op de Note 7 kleiner wordt.
Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Telefoons Vergelijken: Refurbished iPhones Scoren Geweldig!
Tegenwoordig kopen steeds meer mensen een refurbished iPhone. Een uitstekend en vooral ook een voordelig idee. Je krijgt een Apple iPhone die niet van nieuw te onderscheiden is. Jouw refurbished iPhone vergelijken, doe je hier. TelefoonDiscounter.nl
Top 5 refurbished iPhone