Leuke apps voor je telefoon

Geplaatst op 10 December 2020 - 13:37

Populaire spelletjes apps

Spelletjes zijn enorm populair en altijd ideaal om op je telefoon te hebben. Bijvoorbeeld als je even niets te doen hebt en ontspanning zoekt. Het spelen van games is altijd leuk en er staan duizenden apps tot je beschikking om een keuze uit te maken, zoals Gardenscapes. Zo zijn er ook multiplayer games, bijvoorbeeld Among Us. Wil je een leuk spel kopen dan is eShop tegoed kopen ideaal om gebruik van te maken. Dat werkt op eenzelfde manier bij bijvoorbeeld een Playstation 4 card kopen. Daarmee is het onder meer mogelijk om in de PlayStation Store games, muziek en films te kopen. Zo zijn er ook cards te koop voor de App Store en voor Google Play om spelletjes apps voor je telefoon aan te schaffen.

Apps om goedkoop eten te scoren

Naast spelletjes op je telefoon is het ook leuk om apps te hebben waarmee je goedkoop eten kan scoren. De Too Good To Go app is wat dat betreft enorm populair. Je krijgt daarmee de mogelijkheid om bij allerlei winkels voordelig eten te kopen. Bijvoorbeeld bij een supermarkt waar je producten die tegen de houdbaarheidsdatum aanzitten voor een derde van de prijs krijgt. Er zijn niet alleen supermarkten aangesloten bij deze app, maar ook veel bakkers, lunchtentjes, koffiezaken, groothandels en restaurants. Je moet er wel snel bij zijn, want iedere aanbieder heeft maar een beperkt aantal To Goog To Go maaltijden beschikbaar. Het leuke is dat je niet alleen goedkoop uit bent, maar ook voedselverspilling tegengaat.

Workout apps om sportief bezig te gaan

Op het gebied van workouts zijn er allerlei apps om op je mobiel te installeren. Een workout app is ideaal om op je telefoon te hebben als je geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan. De app zorgt ervoor dat je gewoon thuis een workout kan doen. Home Workout is een voorbeeld van een leuke en sportieve app. Er zijn verschillende zwaartelevels beschikbaar, zodat je de sportieve prestaties langzaam kan opbouwen.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Tip voor je telefoon gebruik in het buiteland
Wanneer je binnenkort een reis naar het buitenland op de planning hebt staan, zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan de verzekeringen die vooraf moeten worden afgesloten, de hotels die je moet boeken bij een rondreis, enzovoorts. Daar komt nog bij, dat moet worden nagedacht over de wijze waarop je een mobiele telefoon in het buitenland kunt gebruiken. In het bijzonder, de bundel die je voor het gebruik van je telefoon hebt afgesloten. Bij een sim only abonnement vergelijken houd je vaak niet direct rekening met de impact die een bepaalde keuze heeft op het gebruik van de bundel tijdens je vakanties. Reden genoeg om er voor je vakantie nog eens naar te kijken! <br />
<br />
Onbeperkt bellen met je bundel in Nederland betekent niet per definitie, dat dit ook in het buitenland mogelijk is. Om een onnodig hoge rekening bij thuiskomst te voorkomen, is het verstandig voor vertrek te bekijken welke regels er voor jou gelden. 
Top 5 refurbished iPhone