Leuke apps voor je telefoon

Geplaatst op 10 December 2020 - 13:37

Populaire spelletjes apps

Spelletjes zijn enorm populair en altijd ideaal om op je telefoon te hebben. Bijvoorbeeld als je even niets te doen hebt en ontspanning zoekt. Het spelen van games is altijd leuk en er staan duizenden apps tot je beschikking om een keuze uit te maken, zoals Gardenscapes. Zo zijn er ook multiplayer games, bijvoorbeeld Among Us. Wil je een leuk spel kopen dan is eShop tegoed kopen ideaal om gebruik van te maken. Dat werkt op eenzelfde manier bij bijvoorbeeld een Playstation 4 card kopen. Daarmee is het onder meer mogelijk om in de PlayStation Store games, muziek en films te kopen. Zo zijn er ook cards te koop voor de App Store en voor Google Play om spelletjes apps voor je telefoon aan te schaffen.

Apps om goedkoop eten te scoren

Naast spelletjes op je telefoon is het ook leuk om apps te hebben waarmee je goedkoop eten kan scoren. De Too Good To Go app is wat dat betreft enorm populair. Je krijgt daarmee de mogelijkheid om bij allerlei winkels voordelig eten te kopen. Bijvoorbeeld bij een supermarkt waar je producten die tegen de houdbaarheidsdatum aanzitten voor een derde van de prijs krijgt. Er zijn niet alleen supermarkten aangesloten bij deze app, maar ook veel bakkers, lunchtentjes, koffiezaken, groothandels en restaurants. Je moet er wel snel bij zijn, want iedere aanbieder heeft maar een beperkt aantal To Goog To Go maaltijden beschikbaar. Het leuke is dat je niet alleen goedkoop uit bent, maar ook voedselverspilling tegengaat.

Workout apps om sportief bezig te gaan

Op het gebied van workouts zijn er allerlei apps om op je mobiel te installeren. Een workout app is ideaal om op je telefoon te hebben als je geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan. De app zorgt ervoor dat je gewoon thuis een workout kan doen. Home Workout is een voorbeeld van een leuke en sportieve app. Er zijn verschillende zwaartelevels beschikbaar, zodat je de sportieve prestaties langzaam kan opbouwen.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
De beste refurbished smartphones om mee te gamen
Wil je een telefoon kopen om mee te gamen maar heb je geen zin om een kapitaal uit te geven aan je nieuwe smartphone? Het kopen van een refurbished smartphone is een ideale manier om een premium telefoon te kopen voor een zachte prijs. Telefoondiscounter zette de beste refurbished telefoons om mee te gamen op een rij.
Winnen maar: gevulde rugzak met waarde van 2500 euro – update: winnaars bekend!
Winnen maar! Een goed gevulde Apple rugzak van iPhoned.nl met een waarde van 2.500,!
Top 5 refurbished iPhone