Leuke apps voor je telefoon

Geplaatst op 10 December 2020 - 13:37

Populaire spelletjes apps

Spelletjes zijn enorm populair en altijd ideaal om op je telefoon te hebben. Bijvoorbeeld als je even niets te doen hebt en ontspanning zoekt. Het spelen van games is altijd leuk en er staan duizenden apps tot je beschikking om een keuze uit te maken, zoals Gardenscapes. Zo zijn er ook multiplayer games, bijvoorbeeld Among Us. Wil je een leuk spel kopen dan is eShop tegoed kopen ideaal om gebruik van te maken. Dat werkt op eenzelfde manier bij bijvoorbeeld een Playstation 4 card kopen. Daarmee is het onder meer mogelijk om in de PlayStation Store games, muziek en films te kopen. Zo zijn er ook cards te koop voor de App Store en voor Google Play om spelletjes apps voor je telefoon aan te schaffen.

Apps om goedkoop eten te scoren

Naast spelletjes op je telefoon is het ook leuk om apps te hebben waarmee je goedkoop eten kan scoren. De Too Good To Go app is wat dat betreft enorm populair. Je krijgt daarmee de mogelijkheid om bij allerlei winkels voordelig eten te kopen. Bijvoorbeeld bij een supermarkt waar je producten die tegen de houdbaarheidsdatum aanzitten voor een derde van de prijs krijgt. Er zijn niet alleen supermarkten aangesloten bij deze app, maar ook veel bakkers, lunchtentjes, koffiezaken, groothandels en restaurants. Je moet er wel snel bij zijn, want iedere aanbieder heeft maar een beperkt aantal To Goog To Go maaltijden beschikbaar. Het leuke is dat je niet alleen goedkoop uit bent, maar ook voedselverspilling tegengaat.

Workout apps om sportief bezig te gaan

Op het gebied van workouts zijn er allerlei apps om op je mobiel te installeren. Een workout app is ideaal om op je telefoon te hebben als je geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan. De app zorgt ervoor dat je gewoon thuis een workout kan doen. Home Workout is een voorbeeld van een leuke en sportieve app. Er zijn verschillende zwaartelevels beschikbaar, zodat je de sportieve prestaties langzaam kan opbouwen.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
De nieuwste ontwikkelingen voor de iPhone!
Ben jij in het bezit van een iPhone? Dan is het geen slecht idee om verder te lezen, want hier lees je meer over de laatste ontwikkelingen! Zo gaan er bijvoorbeeld al geruchten rond over iOS 16. Heb je een iPhone SE wit uit 2016, dan zul je niet kunnen updaten naar dit besturingssysteem. Dat is tenminste wat de nieuwste geruchten beweren. Heb je echter een iPhone 12 mini wit, dan hoeft dit geen enkel probleem te vormen. Gezien iOS 15 ook nog niet zo lang uit is, hoef jij je als eigenaar van een eerste generatie iPhone SE echter ook nog geen zorgen te maken.<br />
<br />
Hoe kies je een smartphone die bij je past?
Er is vandaag de dag een groot aantal smartphones beschikbaar in verschillende prijsklassen. De goedkoopste smartphones kosten tegenwoordig nog geen 100 euro, terwijl je voor de duurdere iPhones al snel meer dan het tienvoudige neer moeten tellen. Wat is nu precies het verschil tussen al deze smartphones en waar moet je precies op letten bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon?
Hier moet je op letten bij het afsluiten van een sim only abonnement
Een sim only abonnement afsluiten? Let hierop<br />
Wil je een Prepaid telefoon of ga je toch het liefst voor een sim only abonnement? Wij vertellen je in dit artikel wat sim only precies is, wat het voordeel is van een sim only abonnement en waar je op moet letten als je een sim only abonnement gaat afsluiten. Lees snel verder voor meer informatie en zoek de juiste provider uit.
Top 5 refurbished iPhone