Refurbished iPhone kopen
Geplaatst op 12 November 2015 - 16:07 Dennis

Refurbished iPhones?

Steeds vaker hoor je vrienden, familie en kennisen praten over refurbished iPhone’s van de TelefoonDiscounter? Maar wat is nou daadwerkelijk een refurbished iPhone? Moet je er nu wel of niet eentje kopen? Wat zijn de pluspunten van een refurbished iPhone? Hieronder een overzicht.

 

Refurbished iPhone kopen?

Je wilde altijd al een nieuwe iPhone kopen maar had simpelweg niet het budget ervoor? Dan is er goed nieuws voor jou! De TelefoonDiscounter van Nederland biedt nieuwe iPhone’s aan tegen een fractie van de prijs bij andere smartphone websites. Zo’n iPhone heet ook wel een refurbished iPhone. Het grote voordeel bij de TelefoonDiscounter is dat wanneer je voor 16.00 uur besteld je de volgende dag je nieuwe refurbished iPhone al in huis hebt. En daarbij biedt de TelefoonDiscounter 12 maanden garantie met gratis technische ondersteuning.

 

Wat is een Refurbished iPhone?

Je zou kunnen zeggen dat refurbished en tweedehands iPhone’s precies hetzelfde zijn, het zijn tenslotte gebruikte telefoons die opnieuw worden verkocht. Refurbished is het engelse woord voor gereviseerd. Refurbished is dus totaal anders ten opzichte van tweedehands. Refurbished iPhone’s worden nagekeken en gereviseerd. Refurbished iPhone’s worden tijdens een strenge controle gecontroleerd op kwaliteit en het functioneren wordt getest en waar nodig worden onderdelen vervangen. Daarnaast wordt de refurbished iPhone schoongemaakt en wordt data gewist. Daarbij wordt de nieuwste software geïnstalleerd en helemaal up-to-date op de refurbished iPhone gezet.

 

Wel of Geen refurbished iPhone kopen?

JA! Koop 100% zeker een refurbished iPhone, je een telefoon koopt die alle elementen bevat wat een iPhone zo goed maakt. Maar dan voor een betere prijs en dezelfde kwaliteit. Daarbij heeft TelefoonDiscounter een uitermate klantvriendelijke service waardoor u sowieso 12 maanden garantie heeft, gratis technische ondersteuning en gratis vervangservice. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat er iets mis gaat met je gereviseerde iPhone oftewel je refurbished iPhone. Dus twijfel niet en koop een refurbished iPhone bij de TelefoonDiscounter.

Bekijk hier al onze refurbished iPhones

 

 

 

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Telefoons Vergelijken: Refurbished iPhones Scoren Geweldig!
Tegenwoordig kopen steeds meer mensen een refurbished iPhone. Een uitstekend en vooral ook een voordelig idee. Je krijgt een Apple iPhone die niet van nieuw te onderscheiden is. Jouw refurbished iPhone vergelijken, doe je hier. TelefoonDiscounter.nl
Top 5 refurbished iPhone