Gebruikte iPhone 4S

In de webwinkel van TelefoonDiscounter  koopt u voordelig en gemakkelijk een gebruikte iPhone 4s. Al onze tweedehands iPhones worden onderworpen aan strikte kwaliteitscontroles, waardoor u verzekerd bent van een toestel in de best mogelijke conditie. Dit is een uitstekende manier om tegen een hele lage prijs een iPhone4s te krijgen die helemaal nieuw lijkt.

Een tweedehands iPhone4s kopen via onze webshop bespaart u vele honderden euro’s, terwijl de kwaliteit van het apparaat niet onderdoet voor die van een splinternieuwe iPhone. Al onze gebruikte iPhones vertonen niet of nauwelijks gebruikssporen zoals krasjes en functioneren optimaal. Ziet u op de website toch een gebruikte iPhone 4s met cosmetische schade? Dan heeft het toestel waarschijnlijk een absolute stuntprijs!

Tweedehands iPhone 4s kopen: waar op letten?

Bij het online kopen van een gebruikte iPhone 4s, is voorzichtigheid geboden. Veel tweedehands iPhones op websites zoals Marktplaats zijn van een twijfelachtige kwaliteit. Elke iPhone 4s van TotaalDiscounter is daarentegen van A-klasse. Dit betekent dat de telefoon goedgekeurd en waar nodig geoptimaliseerd is door een team van technische specialisten.

Onze ervaren medewerkers controleren een tweedehands iPhone 4s niet alleen op vlotte en goed draaiende software, maar ook op de functionaliteit van hardware zoals ingangen, knoppen en opladen. Eventuele onvolkomenheden worden direct weer hersteld. Wanneer een iPhone 4s de strenge kwaliteitstoetsing met goed gevolg doorstaat, krijgt het toestel pas de A-klasse status.

Gebruikte iPhone 4s simlockvrij en goedkoop bestellen

Dankzij deze uitvoerige controle op tweedehands iPhones kunt u altijd rekenen op een A-klasse iPhone 4s die nauwelijks van nieuw is te onderscheiden. Uw gebruikte iPhone 4s voldoet gegarandeerd aan dezelfde criteria die Apple stelt aan geheel nieuwe exemplaren. Daarnaast krijgt u bij al onze gebruikte iPhones volledig nieuwe accessoires.

Ook handig: elke tweedehands iPhone 4s in de webshop van TelefoonDiscounter is simlockvrij. Dit komt goed van pas wanneer u uw lopende telefoon abonnement wilt behouden of op korte termijn juist wilt overstappen naar een sim only abonnement. Wat u ook kiest: een simlockvrije iPhone 4s biedt u totale keuzevrijheid en flexibiliteit.

iPhone 4s tweedehands: lage prijs met 12 maanden garantie

Wilt u online graag een tweedehands iPhone 4s kopen? De website van TelefoonDiscounter maakt het u bijzonder gemakkelijk. Kies uw favoriete model iPhone 4s zoals de iPhone 4s in 16GB, 32GB of 64GB of de iPhone 4s in zwart of wit en klik daarna op ‘In winkelwagen’. Vervolgens klikt u op ‘Bestelling afronden’ en komt u in het scherm waar u de gebruikte iPhone kunt betalen.

Elke iPhone 4s in onze webwinkel heeft de A-klasse status, waardoor de kans op gebreken of cosmetische schade zeer klein is. Heeft u desondanks klachten of hulp nodig? Bel dan naar 085 303 1492 voor volledig gratis technische ondersteuning. Op alle gebruikte iPhones op onze website krijgt u standaard maar liefst 12 maanden garantie.

Lees meer