Refurbished iPhone 11 Pro Max

1.259,-
nieuwprijs
679,-
1.259,-
nieuwprijs
679,-
1.259,-
nieuwprijs
679,-
1.259,-
nieuwprijs
679,-
1.659,-
nieuwprijs
949,-
1.659,-
nieuwprijs
949,-
1.659,-
nieuwprijs
949,-
1.659,-
nieuwprijs
949,-
1.429,-
nieuwprijs
949,-
1.429,-
nieuwprijs
949,-
1.429,-
nieuwprijs
949,-
1.429,-
nieuwprijs
949,-

Refurbished iPhone 11 Pro Max kopen?

Een refurbished iPhone 11 Pro Max kopen is een hele fijne investering. Net zoals de iPhone 11 Pro is de Max verkrijgbaar in de opslagcapaciteiten 64GB, 256GB en 512GB. En ook de kleur middernachtgroen is verkrijgbaar als nieuwe kleur bij de Pro Max. Zoals je kan verwachten bij de Max editie heeft deze een groter beeldscherm dan de Pro. Met een scherm van maar liefst 6.5 inch kijk je de leukste series en video’s op het OLED-scherm. Het grote scherm is daar uitermate goed voor geschikt. Dit grote scherm komt ook van pas bij de nieuwe camera die maar liefst drie verschillende lenzen gebruikt. Combineer dat met de nieuwe A13 chip en je hebt een krachtig model in handen. De A13 chip zorgt er ook voor dat de iPhone 11 Pro Max zo maar vijf uur langer mee kan dan de oudere modellen. Dat is nog een uurtje langer dan de iPhone 11 Pro. Hij is ook krachtiger en een stuk vernieuwend qua energieverbruik. De A13-chip in combinatie met het smart OLED-beeldscherm zorgt voor een kleurenexplosie.

De iPhone staat bekend als een krachtige iPhone met een veelzijdige camera en een mooi helder OLED-scherm. Het is één van de drie modellen die in 2019 op de markt zijn gebracht door Apple. Naast de iPhone 11 is ook de iPhone 11 Pro uitgebracht.

Introductie van de iPhone 11 Pro Max

De iPhone 11 Pro Max is het tweede model dat in 2019 is uitgebracht, naast de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro. Apple heeft dit jaar voor een groot deel hetzelfde design behouden. Op het grote scherm kan gemakkelijk foto’s maken, bekijken en bewerken. Ook voor video’s is het grote beeldscherm van de 11 Pro Max een ideaal pluspunt. De groothoeklens, telelens en ultragroothoeklens zorgen voor de mooiste kwaliteit bij de foto’s en video’s. Mooier vind je ze op dit moment niet bij Apple. Ze hebben echt werkelijk alles uit de kast gehaald om dat mogelijk te maken. We zijn ook heel blij met de nieuwe middernachtgroen iPhone als kleur. Het glas aan de achterkant van de iPhone is ook vervangen voor matglas. Matglas reflecteert minder en zorgt voor minder vingerafdrukken. De belangrijkste verbeterpunten liggen net zoals bij de iPhone 11 Pro ook bij de camera, accuduur en de prestaties.

In ons assortiment vind je volgende iPhone 11 Pro Max modellen terug:

 • iPhone 11 Pro Max 64GB in de kleuren Space Grey, Zilver, Goud en Middernachtgroen.
 • iPhone 11 Pro Max 256GB in de kleuren Space Grey, Zilver, Goud en Middernachtgroen.
 • iPhone 11 Pro Max 512GB in de kleuren Space Grey, Zilver, Goud en Middernachtgroen.

Voordelen van de refurbished iPhone 11 Pro Max

De iPhone 11 Pro Max heeft vooral voordelen als we kijken naar de camera, accuduur en de prestaties. Op het mooie grote 6.5 inch OLED-scherm maak je nu de mooiste foto’s en video’s met behulp van de groothoeklens, de telelens en een ultragroothoeklens. Wil je echt veel foto’s en video’s gaan maken, kies dan voor een opslagcapaciteit van minimaal 256GB, zodat je genoeg space hebt. De verbeterde A13 chip zorgt er ook voor dat de camera nog beter werkt. En door de software upgrades kan de iPhone 11 Pro Max ook zeker minstens vijf jaar lang mee, gerekend vanaf 2019.

De accuduur heeft dus ook een goede upgrade gekregen. Oudere modellen mocht je zeker meerdere keren per dag opladen, afhankelijk van het iPhone gebruik. De grotere accu bij de iPhone 11 Pro Max zorgt ervoor dat de prestaties het gemiddeld vijf uur langer volhouden. Natuurlijk ook weer afhankelijk van gebruik. De A13 chip is een verbeterde versie van de A12 chip, welke we zagen bij de iPhone Xs reeks. De A13 chip is nog zuiniger geworden, wat ook doorwerkt op de accuduur.

Wanneer je voor een refurbished iPhone 11 Pro Max kiest dan bespaar je ook nog eens op de portemonnee. Voor nieuwe modellen betaal je al vaak gelijk de hoofdprijs. Refurbished maakt daar een eind aan. Refurbished iPhones hebben dezelfde kwaliteit als nieuw, maar dan voor een lagere prijs. Zo vind je altijd een model dat past binnen jouw budget. Natuurlijk altijd met 24 maanden garantie, zodat jij verzekerd bent van een hoge kwaliteit refurbished iPhone 11 Pro.

iPhone 11 Pro Max refurbished specificaties

De iPhone 11 Pro heeft een aantal belangrijke specificaties die we hieronder voor je hebben uitgeschreven:

 • De iPhone 11 Pro Max heeft een schermgrootte van 6,5 inch met een OLED-scherm waar je prachtige foto’s en video’s mee kunt maken.
 • Dankzij de Face ID functie kan je nu ook je smartphone ontgrendelen door er simpelweg naar te kijken.
 • De iPhone is nog sneller, krachtiger en energiezuiniger door de nieuwe A13 Chip.
 • Als we het model vergelijken met de iPhone XS dan heeft de iPhone 11 Pro Max een betere accuduur die het gemiddeld 4 uur langer volhoudt.
 • Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, een compleet nieuwe middernachtgroen kleur en drie opslagcapaciteiten (64GB, 256GB en 512GB).
 • Werkt op de laatste iOS en zal de toekomstige besturingssystemen natuurlijk ondersteunen. En vanaf 2019 gerekend heb je minimaal vijf jaar de nieuwste updates.
 • Mooi design van matglas en draadloos opladen is mogelijk. Door het matglas heb je minder last van reflectie en vingerafdrukken.
 • De camera heeft een geweldige nieuwe upgrade gekregen en ook is er een nieuwe nachtmodus beschikbaar.

De iPhone 11 Pro Max als los toestel kopen bij TelefoonDiscounter

Wil jij een refurbished iPhone 11 Pro Max als los toestel kopen? Profiteer dan van de uitstekende service van TelefoonDiscounter. Vóór 23:59 uur besteld, volgende dag in huis en altijd gratis verzending! Daarnaast heb je altijd 24 maanden garantie. Dat maakt een iPhone refurbished kopen nóg leuker, toch?

De iPhone 11 Pro Max kan je bij TelefoonDiscounter kopen in twee verschillende condities. Je kan kiezen uit de condities als nieuw en licht gebruikt. Beide condities zijn 100% technisch in orde en zijn dus ook 100% functioneel. Het verschil zit hem aan de buitenkant van het toestel. De conditie als nieuw heeft géén of enkele minimale gebruikerssporen. De conditie licht gebruikt heeft meerdere lichte gebruikerssporen.

Een iPhone 11 Pro Max als los toestel kopen is erg handig, aangezien je dan niet gelijk aan een abonnement vast zit! Een los toestel is ideaal bij een Sim Only abonnement, voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Wil je een nieuwe refurbished iPhone 11 Pro Max kopen? Bekijk dan eerst meer informatie over onze productcondities of ons complete aanbod refurbished iPhones als los toestel online. Hier lees je alles over onze twee gebruikscategorieën en zichtbare of zeer lichte gebruikssporen, zoals 'zo goed als nieuw' of 'goed'. Meer informatie over onze service? Lees onze veelgestelde vragen.