Refurbished iPhone 11

Je wilt een refurbished iPhone 11 kopen. Gefeliciteerd: dat is een uitstekende keuze! Het is een mooie smartphone met een razendsnelle processor, waar je bij ons toch de laagste prijs voor betaalt. We doen er standaard een nieuwe batterij voor je in en kijken de andere onderdelen grondig na. Zo koop je een telefoon die weer als nieuw is, terwijl je daarvoor een veel lagere prijs betaalt dan in de Apple Store.

809,-
nieuwprijs
405,-
iPhone 11 64GB Rood
405,-
Bekijken
809,-
nieuwprijs
405,-
iPhone 11 64GB Paars
405,-
Bekijken
809,-
nieuwprijs
405,-
iPhone 11 64GB Groen
405,-
Bekijken
809,-
nieuwprijs
405,-
iPhone 11 64GB Geel
405,-
Bekijken
809,-
nieuwprijs
405,-
iPhone 11 64GB Zwart
405,-
Bekijken
809,-
nieuwprijs
405,-
iPhone 11 64GB Wit
405,-
Bekijken
859,-
nieuwprijs
486,-
iPhone 11 128GB Wit
486,-
Bekijken
859,-
nieuwprijs
508,-
iPhone 11 128GB Rood
508,-
Bekijken
859,-
nieuwprijs
510,-
iPhone 11 128GB Zwart
510,-
Bekijken
859,-
nieuwprijs
568,-
iPhone 11 128GB Geel
568,-
Bekijken
809,-
nieuwprijs
649,-
iPhone 11 128GB Groen
649,-
Bekijken
859,-
nieuwprijs
649,-
iPhone 11 128GB Paars
649,-
Bekijken
979,-
nieuwprijs
699,-
iPhone 11 256GB Geel
699,-
Bekijken
979,-
nieuwprijs
699,-
iPhone 11 256GB Groen
699,-
Bekijken
979,-
nieuwprijs
699,-
iPhone 11 256GB Paars
699,-
Bekijken
979,-
nieuwprijs
699,-
iPhone 11 256GB Rood
699,-
Bekijken

Dus wil je wel graag gebruik maken van de A13 Bionic Chip en de nieuwe camera? Maar heb je het er niet voor over om de zeer hoge prijs te betalen die Apple zelf rekent voor een nieuwe iPhone? Als jij wilt overstappen van een iPhone XR of vanaf een ander model helpen wij je een goede deal te maken. Of misschien word het je eerste Apple iPhone. Wij zullen ervoor zorgen dat je een geweldige ervaring hebt, ten opzichte van iedere andere smartphone die je eventueel al hebt gehad.

Wij kijken de telefoons die we ontvangen grondig na, vervangen wat er defect is en maken alle onderdelen van binnen en van buiten schoon. Vervolgens zorgen we er met een nieuwe accu voor dat je hoe dan ook een goede keuze maakt. Zo is een refurbished iPhone 11 een uitstekende keuze om heel betaalbaar een zo goed als nieuwe iPhone van Apple aan te schaffen.

iPhone 11 met A13 Bionic Chip

Zet de je iPhone aan? Dan merk je meteen dat er een razendsnelle chip aan boord zit. Bij de iPhone merk je aan alles dat het veel sneller gaat dan bij oudere modellen. Dat komt deels door de iPhone 11, en deels door het feit dat jouw refurbished smartphone zo goed als nieuw is natuurlijk. Het voelt op alle manieren aan als een nieuwe iPhone, met een goede camera aan de voorkant én aan de achterkant. 

Verder bevat de smartphone een LCD scherm van de hoogste kwaliteit. Dus maak je filmpjes of foto’s met de camera? Je kunt die en andere video’s bekijken op het geweldige scherm. Het is een van de voordelen van het toestel, die aan de andere kant niet duur hoeft te zijn. Het Liquid Retina display van je iPhone is ook nieuw al goedkoper dan die van de Pro- en Pro Max-modellen. Dat betekent dat je ook refurbished de meest lage prijs betaalt. Dus vind je de nóg snellere processor en extra camera’s niet nodig? Dan is dit ten opzichte van die modellen een goede keuze.

Uiteraard beschikt de refurbished iPhone 11 gewoon over Face ID om de telefoon met jouw gezicht te ontgrendelen, gewoon door ernaar te kijken. Dat gaat bovendien heel snel, dankzij de razendsnelle processor die daarvoor zorgt. Ondertussen is de processor ook heel zuinig. Dit zorgt ervoor dat de accu van de iPhone 11 veel langer meegaat dan die van de XR die je misschien gewend bent.

De iPhone 11 van Apple is beschikbaar met 64GB, 256GB of 512GB aan opslaggeheugen. Zo heb je voldoende ruimte om al jouw favoriete foto’s en video’s op te slaan, naast de apps die je gebruikt. En naast het iOS-besturingssysteem zelf natuurlijk. Daarvan staat de laatste versie al op het toestel. Ook garandeert Apple je sinds 2019 minimaal 5 jaar lang gratis updates naar nieuwe versies van iOS. Je kunt er dus een lange tijd mee vooruit, en bent voorlopig altijd up-to-date als het gaat om nieuwe functies.

Verder is deze versie van de smartphone van Apple gemaakt met een design van grote delen van glas. Het grote voordeel daarvan is dat je gebruik kunt maken van draadloos opladen. Het is voldoende om de smartphone op een draadloze oplader te leggen, dus zonder dat er een kabeltje aan te pas komt. 

Ten slotte beschikt de smartphone natuurlijk over Siri om de telefoon ook met spraak te bedienen. En kun je zowel bellen, appen als Facetimen, dus op alle mogelijke manieren contact houden met de anderen die je graag spreekt. 

 

Wat betekent refurbished?

De refurbished iPhone 11 is een smartphone als nieuw, terwijl je daar een veel lagere prijs voor betaalt. Het is op die manier als het ware het beste van twee werelden. Je betaalt er niet de hoge prijs voor, terwijl je wél kunt rekenen op de kwaliteit die Apple je garandeert. En waar wij ons hard voor maken, bijvoorbeeld met een nieuwe batterij en door alles grondig te reinigen.

Dat geldt uiteraard voor alle versies van deze smartphone, en ook voor de andere smartphones die je online bij ons kunt bestellen. Dus gaat het je om een van de specifieke kleuren? Apple introduceerde de iPhone 11 in het zwart, wit, rood, paars, geel en lichtgroen. Die twee laatste kleuren waren destijds nieuw, dus daarmee maak je ook vandaag de dag nog een mooie en unieke keuze.

In alle gevallen profiteer je van de belangrijke voordelen die we je aanbieden:

   • iPhone 11 met een nieuwe batterij
   • Professioneel gereinigd
   • 14 dagen uitproberen

1. iPhone 11 met een nieuwe batterij

Wij begrijpen dat je jouw (zo goed als) nieuwe iPhone 11 het liefst zoveel mogelijk gaat gebruiken. Daarom besparen of bezuinigen we niet op de accu. Sterker nog, we plaatsen in ieder toestel standaard een nieuwe batterij. Zo voorkomen we dat de accu uiteindelijk het zwakste onderdeel van de telefoon zal blijken. In plaats daarvan krijg je standaard een nieuwe, dus met de volledige capaciteit. Dat zorgt er vervolgens voor dat je de smartphone lekker veel kunt gebruiken. Apple heeft een speciale zuinige processor ingebouwd, die ervoor zorgt dat je de telefoon makkelijk een dag of langer kunt blijven gebruiken zonder tussendoor op te laden.

2. Professioneel gereinigd

Als we de smartphone binnenkrijgen kijken we die grondig na. Dat wil zeggen, onze technici gaan ermee aan de slag. Zodra zij er technisch naar hebben gekeken zorgen we voor de grondige en professionele reiniging van de telefoon. Dat betekent dat we die van buiten weer helemaal netjes maken. En het betekent dat we er ook van binnen voor zorgen dat er geen stof of ander vuil achter kant blijven. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat alles er weer als nieuw uit komt te zien. Jij kunt er zowel van binnen als van buiten eigenlijk niet aan afzien dat het gaat om een gebruikt model.

3. 14 dagen uitproberen

En we begrijpen dat we je dit allemaal kunnen beloven, maar dat je het waarschijnlijk liever zelf zou ervaren. Daarom bieden we je die mogelijkheid graag aan. Als je jouw refurbished iPhone 11 online bestelt kun je die bij ons standaard 14 dagen uitproberen. In die periode kun je zelf ervaren dat het inderdaad gaat om een telefoon die weer als nieuw werkt. En ben je toch niet helemaal tevreden? Dan kun je jouw bestelling gewoon weer aan ons terugsturen.

Zo werken we bij TelefoonDiscounter

We vinden het bij TelefoonDiscounter heel belangrijk om je de beste kwaliteit aan te bieden. Dat geldt voor de iPhone 11, net als voor andere refurbished modellen die we verkopen. Daarom hebben we door de jaren heen ons proces geoptimaliseerd. Inmiddels werken we aan de hand van 4 heel duidelijke stappen:

   1. Grondige controle door technici
    Onze technici kijken de iPhone 11 grondig na, op het moment dat we die binnenkrijgen. We doen een controle op niet minder dan 79 verschillende punten. Onze specialisten weten hoe de smartphone moet werken en welke onderdelen er kwetsbaar zijn. Daar houden we rekening mee, om jou straks te kunnen garanderen dat het allemaal zo werkt zoals Apple het bij de eerste verkoop ooit heeft bedoeld.
   2. Renovatie en vervanging
    En blijkt er toch iets niet helemaal in orde of is er een onderdeel defect? Dat blijkt uit de rapportage die onze technici opmaken. Aan de hand daarvan gaan we met de iPhone 11 aan de slag, voordat we het een refurbished model noemen. Het betekent dat we defecte onderdelen vervangen. En dat we nieuwe onderdelen plaatsen voor wat er bijna kapot is, om ook daarmee geen risico te lopen. 
   3. Volledige reiniging
    Voordat we je het toestel aanbieden als refurbished zorgen we ook nog voor een professionele en grondige reiniging. We maken de iPhone 11 van buiten en van binnen helemaal schoon, tot er niets meer op aan te merken valt. Pas als jij niet meer kunt zien dat het toestel gebruikt is zijn wij echt helemaal tevreden. 
   4. Refurbished iPhone 11: als nieuw
    Op die manier koop je bij ons uiteindelijk een refurbished iPhone 11, die in alles aanvoelt als nieuw. De processor werkt razendsnel, de batterij ís nieuw en de camera maakt de foto’s en filmpjes zoals je daarvan hebt gedroomd.

Refurbished iPhone 11 kopen

Dus wil je een refurbished iPhone 11 kopen, maar twijfel je nog of dat een goed idee is? Met het bovenstaande garanderen we je de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bovendien kun je het toestel gewoon 14 dagen zelf uitproberen. En bestel je voor 23:59 uur? Dan heb je de (zo goed als) nieuwe iPhone 11 waarschijnlijk de volgende (werk)dag al in huis.