Bent u op zoek naar een tweedehands iPhone 4S maar wilt u alleen een toestel dat in topconditie verkeert? Dan is het sterk aan te bevelen om een refurbished iPhone 4S te kopen. Zo kunt u genieten van alle voordelen van een nieuw toestel, terwijl u de lage prijs van een tweedehands exemplaar betaalt.

Een mobiele telefoon die de naam ‘refurbished’ mag dragen, is namelijk niet te vergelijken met andere gebruikte toestellen. Alle belangrijke onderdelen van een refurbished iPhone 4S zijn volledig vernieuwd, waardoor het verschil ten opzichte van een nieuwe smartphone nauwelijks is te merken. Denk hierbij onder meer aan de batterij, de knoppen en het scherm.

Refurbished telefoon of toch exemplaar van Marktplaats?

Een refurbished iPhone 4S voelt dan ook exact hetzelfde als een nieuw exemplaar dat vers van de fabrieksband rolt. Het scherm is krasvrij, de knoppen reageren snel en nauwkeurig en op een volle batterij gaat de telefoon een lange tijd mee. Aan niets is te merken dat het een toestel betreft dat al eens eerder door iemand anders is gebruikt.

Dit staat in schril contrast met het kopen van een tweedehands smartphone op websites zoals Marktplaats. Natuurlijk liggen de prijzen voor een los toestel hier nóg lager, maar daar is de kwaliteit dan ook naar. In veel gevallen is een investering in een slecht functionerende telefoon, hoe goedkoop deze ook mag zijn, weggegooid geld.

iPhone 4S kopen zonder abonnement

Een refurbished iPhone 4S kopen is dan ook de ideale middenweg tussen prijs en kwaliteit. Bijzonder handig is dat het altijd een los toestel zonder abonnement betreft. Hierdoor bent u niet gebonden aan een bepaalde telefoon provider en kunt u de smartphone gebruiken met uw bestaande abonnement, of juist een nieuw abonnement afsluiten.

Zo heeft u maximale keuzevrijheid en wordt u niet gedwongen een nieuw, duur toestel te kopen bij uw huidige aanbieder. Dat is ook niet nodig, want alle iPhones bij TelefoonDiscounter lijken net nieuw en worden net als originele Apple garantieproducten in een gesealde verpakking met plastic afdekfolie geleverd.

Los toestel van 16GB of 32GB tweedehands kopen?

Op onze website heeft u een ruime keuze aan tweedehands smartphones tegen hele aantrekkelijke prijzen. Wilt u bijvoorbeeld een refurbished iPhone 4S kopen van 16GB, 32GB of 64GB? Bij TelefoonDiscounter kan het allemaal. Bovendien bent u verzekerd van een telefoon met louter originele Apple onderdelen.

Natuurlijk krijgt u bij elk toestel bijpassende accessoires zodat u optimaal gebruik kunt maken van de functionaliteit van uw iPhone. Naast een USB-lader om de accu op te laden, gaat het om een headset om muziek te luisteren en telefoongesprekken te voeren en een USB-kabel om de telefoon aan te sluiten op uw computer. 

Lees meer