Refurbished iPhone 5

Met elke nieuwe iPhone weet Apple het succes nog meer te vergroten door nieuwe en opvallende technieken aan het apparaat toe te voegen. Met de iPhone 5 zijn ze destijds ook enorm geslaagd, door de iPhone nog beter te maken dan dat hij al was. Het eigentijdse design, het ontwerp, de uitvoering en de functies van de iPhone 5 staan bekend als toonaangevend. Bij TelefoonDiscounter vind je een zeer voordelige refurbished iPhone 5 van topkwaliteit. Alle refurbished Apple iPhone 5 toestellen zijn niet van nieuw te onderscheiden. Bovendien hebben alle refurbished iPhones bij TelefoonDiscounter een vernieuwde processor en geheugenkaart waardoor je gegarandeerd een super snelle iPhone 5 ontvangt.

Waarom een Refurbished iPhone 5?

Een nieuwe iPhone kopen is niet voor iedereen weggelegd. Daarom kan een refurbished iPhone 5 precies zijn wat je zoekt. Naast dat dit beter is voor jouw portemonnee is het ook nog eens goed voor het milieu, zonder dat je de kwaliteit verliest die je van Apple gewend bent. Bij TelefoonDiscounter kun je terecht voor bijna alle Apple modellen zoals onder andere de refurbished iPhone 5 16GB, refurbished iPhone 5 32 GB en de refurbished iPhone 5 64GB.

Refurbished iPhone 5 kopen?

De iPhone 5 is sinds september 2013 uit de officiële verkoop gegaan, daarom zal deze niet meer te vinden zijn in de Apple Store. Wat dit inhoudt is dat de iPhone 5 niet meer nieuw verkocht wordt in Nederland, maar wel als refurbished iPhone verkrijgbaar is. TelefoonDiscounter is een gespecialiseerd refurbish bedrijf. We verkopen verschillende iPhones die gecontroleerd worden op 50 punten. De refurbished iPhone 5 toestellen die niet voldoen aan deze punten worden voorzien van nieuwe originele Apple onderdelen. Ook worden van de refurbished iPhone 5 smartphones de batterijen vervangen en het besturingssysteem wordt volledig hersteld. Wil je een refurbished iPhone 5 kopen? Bekijk dan ons assortiment, je ziet direct wat er op voorraad is. Bestel jij je refurbished iPhone 5 voor 22.00 uur? Dan is deze de volgende dag in huis.

Wat is een Refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone 5 is niet van nieuw te onderscheiden. Dit maakt dat een refurbished iPhone 5 toestel een perfect alternatief is voor een hoop mensen. Een ander voordeel is dat je zonder abonnement een refurbished iPhone 5 kunt kopen. Een refurbished iPhone 5 is een smartphone waaraan van alles verbeterd is, zodat deze er weer letterlijk als nieuw is. De iPhone 5 wordt volledig gereviseerd en wat aan vervanging toe is wordt voorzien van nieuwe onderdelen. Zo worden de behuizing en de batterij van de refurbished iPhone 5 vervangen en de binnenkant volledig schoongemaakt.

Hoe wordt de Refurbished iPhone 5 bezorgd?

Bij de refurbished iPhone 5 zorgt TelefoonDiscounter dat het product geheel voorzien wordt van een plastic beschermhoes en verpakt in het originele Apple doosje bij jou geleverd zal worden. Naast de refurbished iPhone 5 zul je in het doosje ook een USB-lader, USB-kabel en een headset vinden. Om er zeker van te zijn dat het refurbished iPhone 5 toestel geen vervoersschade op zal lopen is ook de iPhone doos gesealed.

Alle beschikbare modellen Refurbished iPhones

Met een refurbished iPhone 5 bespaar jij jezelf een hoop geld. Bij TelefoonDiscounter vind je verschillende modellen iPhones die beschikken over 8GB, 16GB, 32GB of 64GB geheugen. Alle toestellen zijn geheel krasvrij en van top kwaliteit. Bovendien zit er op alle refurbished iPhones altijd 2 jaar garantie (24 maanden). De onderstaande modellen hebben we op dit moment in ons assortiment:

Refurbished iPhone 5C
Refurbished iPhone 5S
Refurbished iPhone SE
Refurbished iPhone 6
Refurbished iPhone 6 Plus
Refurbished iPhone 6S
Refurbished iPhone 7
Refurbished iPhone 7 Plus

Garantie op iPhone 5 Refurbished

Wanneer je er voor kiest om een refurbished iPhone 5 te kopen bij TelefoonDiscounter, heb je altijd een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode kun je het toestel heel gemakkelijk retour sturen. De termijn gaat in vanaf de dag dat je de refurbished iPhone 5 in ontvangst hebt genomen. Ben je niet tevreden over je toestel? Geen probleem, binnen 14 dagen kan deze in de originele verpakking retour gestuurd worden. Na ontvangst en controle van het toestel wordt het geld teruggestort op je rekening.

Daarnaast hebben alle toestellen van TelefoonDiscounter een speciale garantie, waaronder ook de refurbished iPhones. Zo krijg je twee jaar garantie op je refurbished iPhone 5, hierbij zit een gratis vervangservice altijd bij inbegrepen. Mocht er onverhoopt iets kapot gaan of werkt een onderdeel niet meer, dan wordt jouw telefoon gratis gemaakt.