Refurbished iPhone 7

Waarom een Refurbished iPhone 7 kopen?

Net uit en nu al te koop bij TelefoonDiscounter, refurbished de iPhone 7! Een van de snelste en platste modellen van dit moment met alle nieuwste gadgets en een scala aan verbeteringen. Ondanks dat u dit prachtige toestel graag wilt hebben, is het toch een behoorlijke investering. Een lastige keuze. Echter, met de keuze voor een refurbished iPhone 7 heeft u toch de nieuwste iPhone en tegen een zeer aantrekkelijke prijs! 

Refurbished iPhone 7 kopen?

De prijs van een iPhone 7 refurbished is vaak even slikken. Maar wat als u de iPhone 7 echt willen hebben? Dan biedt TelefoonDiscounter een goed alternatief. TelefoonDiscounter is een gespecialiseerd refurbish bedrijf. Zij kopen de iPhones op en vervangen de niet werkende onderdelen met originele Apple onderdelen. Ook wordt de batterij vervangen en het besturingsssteem geheel hersteld. Het enige verschil tussen een nieuwe iPhone 7 en een refurbished iPhone 7 van Apple, is de prijs. Deze ligt aanzienlijk lager, waardoor de aanschaf een stuk aantrekkelijker wordt. Wilt u dus een refurbished iPhone 7 kopen? Breng dan een bezoekje aan onze website. U ziet direct of de iPhone op voorraad is. Heeft u de refurbished iPhone 7 voor 22.00uur besteld, dan is deze de volgende dag bij u in huis.

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone 7 is niet van nieuw te onderscheiden. Hierdoor is het voor veel mensen een perfect alternatief. Want gloednieuwe telefoons zijn duur. Een refurbished iPhone is een telefoon die met technische mankementen is terug gestuurd naar de fabriek. Hier wordt deze geheel nagekeken, de defecte onderdelen vervangen, voorzien van een nieuwe behuizing en ook de knoppen zijn vervangen. Kortom, de telefoon is weer als nieuw. En doordat de refurbished iPhone ook technisch geheel is gereviseerd, heeft u weer jarenlang gebruikers plezier!

De refurbished iPhone 7 van TelefoonDiscounter is niet te onderscheiden van de iPhones 7 van Apple. Want ook Apple maakt gebruik van refurbished iPhones. Als u uw iPhone terug brengt naar de Apple winkel, dan ontvangt u, in geval van garantie, een refurbished iPhone van Apple. Hij lijkt helemaal nieuw, is geheel gecontroleerd op technische mankementen en voorzien van nieuwe beschermfolie. U merkt dus niet het verschil!

Hoe wordt de refurbished iPhone 7 bezorgd?

Een goede bezorging aan huis is bij dit product essentieel. Niet alleen voor uw tevredenheid maar ook om mogelijke vervoersschade te voorkomen. De geleverde refurbished iPhone is voorzien van een plastic beschermhoes en verpakt in het originele Apple doosje. Naast de refurbished iPhone 7 vindt u tevens een USB-lader, USB-kabel en een headset. Het doosje is voor de zekerheid ook geseald. Alle producten zijn in goede conditie en niet te onderscheiden van nieuw. 

Garantie TelefoonDiscounter iPhone 7 refurbished

Bij aanschaf van een refurbished iPhone 7, heeft u een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode kunt u zonder opgaaf van reden het toestel retour sturen. Deze termijn gaat in op de dag dat u uw refurbished iPhone 7 heeft ontvangen. Bent u niet tevreden? Binnen 14 dagen kunt u het toestel in de originele verpakking terug sturen. Het aankoopbedrag wordt, na controle van het toestel, op uw rekening teruggestort. Ben je opzoek naar een groter model? Bekijk dan onze Refurbished iPhone 7 Plus modellen