Refurbished iPhone SE 2020

489,-
nieuwprijs
309,-
489,-
nieuwprijs
309,-
489,-
nieuwprijs
309,-
iPhone SE 2020 64GB Wit
309,-
Bekijken
539,-
nieuwprijs
385,-
539,-
nieuwprijs
385,-
539,-
nieuwprijs
385,-
659,-
nieuwprijs
489,-
659,-
nieuwprijs
489,-
659,-
nieuwprijs
489,-

Refurbished iPhone SE 2020 kopen?

De refurbished iPhone SE 2020 kan je nu kopen bij TelefoonDiscounter. Bij een refurbished iPhone betaal je normaal gesproken al niet de hoofdprijs. En bij deze refurbished iPhone SE 2020 doe je dat al helemaal niet. Dat maakt het een zeer interessant model voor veel mensen. De SE 2020 is de opvolger van de iPhone 8 en is het tweede model in de SE reeks. Waar de eerste iPhone SE nog in de traditionele kleuren verkrijgbaar was daar kun je nu kiezen uit de kleuren zwart, wit en rood. En het model is verkrijgbaar in drie verschillende opslagcapaciteiten, namelijk 64GB, 128GB en 256GB.

Wanneer je kiest voor refurbished dan krijg je dezelfde kwaliteit als nieuw, maar dan voor een lagere prijs! Deze refurbished iPhone SE 2020 is voorzien van originele Apple onderdelen en is in de meeste gevallen niet van nieuw te onderscheiden. We verkopen enkel en alleen refurbished devices die 100% zijn nagekeken en compleet gereviseerd zijn. Als dat het geval is dan wordt pas het keurmerk “refurbished” erop geplakt.

De SE is bij Telefoon Discounter verkrijgbaar in drie verschillende condities. Dit zijn de condities als nieuw, goed en zichtbaar gebruikt. Alle drie de condities zijn 100% technisch in orde en functioneel. De verschillen zitten hem voornamelijk aan de buitenkant van de iPhone. Als nieuw is letterlijk als nieuw. De conditie goed heeft voornamelijk lichte krasjes en de conditie zichtbaar gebruikt heeft zichtbare gebruikerssporen.

Introductie van de iPhone SE 2020

Het model werd in het voorjaar van 2020 geïntroduceerd en is sinds 24 april 2020 verkrijgbaar. Het model is een nieuwe en verbeterde versie van de iPhone SE uit 2016. Het design is echter helemaal nieuw en wordt ook wel gezien als de opvolger van de iPhone 8. Het model heeft een super snelle A13-chip, een verbeterde enkele camera, een thuisknop met Touch ID en een 4,7 inch Retina display scherm waar je prachtige foto’s mee kunt maken.

Voordelen van de refurbished iPhone SE 2020

De iPhone SE 2020 heeft een aantal voordelen ten opzichte van oudere modellen. Zo heeft de SE een verbeterde enkele 12mp camera en een 7mp front camera. En je ontgrendelt de iPhone veel sneller dan voorgaande modellen. Ook heeft de iPhone een glazen achterkant die geschikt is voor draadloos opladen. En het model is snel door de nieuwe en krachtige A13 chip.

Ideaal is ook het besparen tot honderden euro’s door te kiezen voor refurbished van TelefoonDiscounter.nl. We hebben verschillende modellen en kleuren beschikbaar die een eigen prijsklasse hebben. Zo kan je een model kiezen dat past binnen jouw budget. Natuurlijk altijd met 24 maanden garantie, zodat jij verzekerd bent van een hoge kwaliteit iPhone SE 2020.

Dit zijn de belangrijkste iPhone SE 2020 specs

De iPhone SE 2020 heeft krachtige specs die we hieronder voor je hebben uitgeschreven:

  • Schermgrootte van 4,7 inch met een scherp en mooi beeld door het Retina display. Hiermee wordt het bekijken van foto’s en video’s een lust voor het oog.
  • Heeft een vingerafdrukbestendige coating.
  • Draadloos opladen is mogelijk.
  • De iPhone is nog sneller, krachtiger en energiezuiniger door de nieuwe A13 chip. Niet alleen werkt je smartphone sneller, maar eindelijk is de accu ook verbeterd waardoor je langer met je iPhone kan doen zonder op te laden. Moet je hem toch opladen? Dan kan dat gewoon draadloos door de glazen behuizing die dit mogelijk maakt.
  • Gemakkelijk ontgrendelen met Touch ID
  • Verkrijgbaar in drie kleuren (zwart, wit en rood) en drie opslagcapaciteiten (64GB, 128GB en 256GB).
  • Werkt op de laatste iOS en zal de toekomstige besturingssystemen natuurlijk ondersteunen.
  • De iPhone is echt licht en ligt lekker in de hand door een gewicht van slechts 148 gram.

De iPhone SE 2020 als los toestel kopen bij TelefoonDiscounter

Wil jij een refurbished iPhone SE 2020 als los toestel kopen? Profiteer dan van de uitstekende service van TelefoonDiscounter. Vóór 23:59 uur besteld, volgende dag in huis en altijd gratis verzending! Daarnaast heb je altijd 24 maanden garantie. Dat maakt een iPhone refurbished kopen nóg leuker, toch?

Een iPhone SE 2020 als los toestel kopen is erg handig, aangezien je dan niet gelijk aan een abonnement vast zit! Een los toestel is ideaal bij een Sim Only abonnement, voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Wil je een nieuwe refurbished iPhone SE 2929 kopen? Bekijk dan eerst meer informatie over onze productcondities of ons complete aanbod refurbished iPhones als los toestel online. Hier lees je alles over onze twee gebruikscategorieën en zichtbare of zeer lichte gebruikssporen, zoals 'zo goed als nieuw' of 'goed'. Meer informatie over onze service? Lees onze veelgestelde vragen.