Refurbished iPhone X

De refurbished iPhone X is onderdeel van de nieuwste iPhone generatie. Door de glazen voorkant en glazen achterkant is draadloos opladen mogelijk. Kies voor de refurbished iPhone X 64GB of refurbished iPhone X 265GB. Daarnaast kies je voor de kleur die jij mooi vindt, zwart of zilver bijvoorbeeld. Bij TelefoonDiscounter kun je rekenen op een goedkope refurbished iPhone X van superieure kwaliteit met een uitstekende service!

1.159,-
nieuwprijs
298,-
iPhone X 64GB Zwart
298,-
Bekijken
1.159,-
nieuwprijs
298,-
iPhone X 64GB Zilver
298,-
Bekijken
1.329,-
nieuwprijs
335,-
iPhone X 256GB Zwart
335,-
Bekijken
1.329,-
nieuwprijs
335,-
iPhone X 256GB Zilver
335,-
Bekijken

Refurbished iPhone X kopen?

Refurbished smartphones zijn vaak niet van nieuw te onderscheiden. De producten worden schoongemaakt, gerepareerd en voorzien van nieuwe onderdelen, zoals bijvoorbeeld een nieuwe accu. Dit is wat het keurmerk refurbished inhoudt, je koopt bij TelefoonDiscounter dus geen toestel van lage kwaliteit. Een Apple iPhone X refurbished kopen is dan ook het kopen van een goedkope iPhone X, die van A tot Z is nagelopen.

Bij TelefoonDiscounter koop je de refurbished modellen:

Een refurbished toestel is de ideale oplossing als je een nieuwe iPhone wilt kopen. Een refurbished toestel is namelijk erg voordelig! De refurbished iPhone X is van originele Apple onderdelen voorzien. In de meeste gevallen is refurbished niet van nieuw te onderscheiden. Vind je de refurbished Apple iPhone X wellicht nog wat te duur? Bekijk dan de refurbished iPhone 8, die is namelijk een stuk goedkoper.

Refurbished toestellen zijn niet van nieuw te onderscheiden. De iPhones worden schoongemaakt, gerepareerd en voorzien van nieuwe onderdelen, zoals bijvoorbeeld een nieuwe accu. In totaal worden de iPhones op 79 punten gecontroleerd alvorens deze weer opnieuw verpakt worden. TelefoonDiscounter biedt dan ook graag 24 maanden garantie op alle toestellen. Bij het kopen van een refurbished iPhone X vóór 23:59 uur besteld, ontvang je het toestel de volgende dag. Netjes gesealed in de doos en de levering is geheel kosteloos. De goedkoopste oplossing, altijd de beste service.

Voordelen van de iPhone X

De iPhone X heeft alle verwachtingen overtroffen door een compleet nieuw design. De iPhone X is stof- en spatwaterdicht en verkrijgbaar in 2 kleuren: zwart (spacegrijs) en zilver. Daarnaast heeft dit Apple product een duurzaam en glazen frame. Door de glazen voorkant en glazen achterkant is draadloos opladen mogelijk. Ideaal toch? De iPhone X heeft geen home-knop meer, daardoor is bestaat de bediening uit één volledig scherm. Daarnaast heeft deze iPhone X een dubbele camera en vergrendel je het scherm door middel van gezichtsherkenning, genaamd FaceID.

Al met al is het duidelijk dat de nieuwe iPhone X er totaal anders uitziet dan zijn voorgangers. Bij ons is de refurbished Apple iPhone X als los toestel verkrijgbaar. Je kunt dit vervolgens prima combineren met een voordelig Sim Only abonnement of wanneer je huidige toestel kapot is. Dan is een refurbished iPhone X bijvoorbeeld een betaalbaar alternatief.

Service van TelefoonDiscounter

Wil jij een refurbished iPhone X kopen? Profiteer dan van de uitstekende service van TelefoonDiscounter. Vóór 23:59 uur besteld, volgende dag in huis en altijd gratis verzending! Daarnaast heb je altijd 24 maanden garantie. Dat maakt een iPhone refurbished kopen nóg leuker, toch?

Wil je een nieuwe refurbished iPhone kopen? Bekijk dan eerst meer informatie over onze productcondities of ons complete aanbod refurbished iphones online. Hier lees je alles over onze twee gebruikscategoriën en zichtbare of zeer lichte gebruikssporen, zoals 'zo goed als nieuw' of 'goed'. Meer informatie over onze service? Lees onze veelgestelde vragen.