background collection

Refurbished iPhone X

De refurbished iPhone X is onderdeel van de nieuwste iPhone generatie. Door de glazen voorkant en glazen achterkant is draadloos opladen mogelijk. Je hebt keuze uit de refurbished iPhone X 64GB of refurbished iPhone X 265GB. Daarnaast kun je kiezen voor een kleur die jij mooi vindt, zoals de kleur zwart of zilver. Bij TelefoonDiscounter kun je rekenen op een refurbished iPhone X van goede kwaliteit en een uitstekende service! 

collection banner
iPhone X
iPhone X 64GB Zwart
 • 64GB geheugen
 • Twee jaar garantie
 • Simlockvrij en inclusief accessoires
€659,00
Bekijk deze iPhone
iPhone X 64GB Zilver
 • 64GB geheugen
 • Twee jaar garantie
 • Simlockvrij en inclusief accessoires
€659,00
Bekijk deze iPhone
iPhone X 256GB Zwart
 • 256GB geheugen
 • Twee jaar garantie
 • Simlockvrij en inclusief accessoires
€729,00
Bekijk deze iPhone
iPhone X 256GB Zilver
 • 256GB geheugen
 • Twee jaar garantie
 • Simlockvrij en inclusief accessoires
€729,00
Bekijk deze iPhone

Voordelen van de iPhone X
De iPhone X heeft alle verwachtingen overtroffen met een compleet nieuw design. De iPhone X is stof- en spatwaterdicht en verkrijgbaar in 2 kleuren: zwart (spacegrijs) en zilver. Daarnaast hebben ze een duurzaam en glazen frame. Door de glazen voorkant en glazen achterkant is draadloos opladen mogelijk. Ideaal toch?! De iPhone X heeft geen home knop meer en daardoor is de voorkant één compleet scherm. Daarnaast vergrendel je het scherm door middel van gezichtsherkenning: FaceID.

Al met al is het duidelijk dat de nieuwe iPhone X er totaal anders uitziet dan zijn voorgangers. Bij ons is de iPhone X als los toestel verkrijgbaar. Dit is ideaal voor particuliere of zakelijke klanten die niet aan een abonnement willen vastzitten. Je kunt daarnaast natuurlijk ook kiezen voor een Sim Only abonnement.

Refurbished iPhone X kopen?
Een refurbished toestel is de ideale oplossing als je een nieuwe iPhone wilt kopen. Een refurbished toestel is namelijk erg voordelig! De refurbished iPhone X is van originele Apple onderdelen voorzien. In de meeste gevallen is refurbished niet van nieuw te onderscheiden. Refurbished smartphones zijn een stuk goedkoper dan nieuwe iPhones.

Vind je de refurbished iPhone X wellicht nog wat te duur? Bekijk dan de Refurbished iPhone 8, die is namelijk een stuk goedkoper.

Wanneer je op zoek bent naar een los toestel voor bij je Sim Only abonnement, of omdat je huidige toestel kapot is, is het slim om te kijken naar refurbished smartphones. Refurbished producten zijn niet van nieuw te onderscheiden. De producten worden schoongemaakt, gerepareerd en voorzien van nieuwe onderdelen, zoals bijvoorbeeld een nieuwe accu.

Service van TelefoonDiscounter
Wil jij een refurbished iPhone X kopen? Profiteer dan van de uitstekende service van TelefoonDiscounter. Vóór 23:59 uur besteld, volgende dag in huis en altijd gratis verzending! Daarnaast heb je altijd 2 jaar (24 maanden) garantie. Dat maakt een iPhone refurbished kopen nóg leuker, toch?

Wil je een nieuwe refurbished iPhone kopen? Lees dan meer informatie over wat refurbished is en bekijk ons complete aanbod refurbished iphones online. Hier lees je alles over onze twee gebruikscategoriën en zichtbare of zeer lichte gebruikssporen, zoals ‘zo goed als nieuw’ of ‘goed’. Meer informatie over onze service? Lees onze veelgestelde vragen of algemene voorwaarden.