Refurbished iPhone XS

Droom je van een eigen iPhone XS maar vind je de prijs voor een los toestel te duur? Je wilt liever niet aan een abonnement vastzitten? Dan ben je bij Telefoondiscounter aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige gereviseerde iPhone XS toestellen aan voor een scherpe prijs.

999,-
nieuwprijs
315,-
iPhone XS 64GB Zwart
315,-
Bekijken
999,-
nieuwprijs
315,-
iPhone XS 64GB Goud
315,-
Bekijken
999,-
nieuwprijs
315,-
iPhone XS 64GB Zilver
315,-
Bekijken
1.329,-
nieuwprijs
345,-
iPhone XS 256GB Zwart
345,-
Bekijken
9.999,-
nieuwprijs
345,-
iPhone XS 256GB Goud
345,-
Bekijken
1.329,-
nieuwprijs
345,-
iPhone XS 256GB Zilver
345,-
Bekijken
1.559,-
nieuwprijs
498,-
iPhone XS 512GB Zilver
498,-
Bekijken
1.559,-
nieuwprijs
599,-
iPhone XS 512GB Goud
599,-
Bekijken
1.559,-
nieuwprijs
599,-
iPhone XS 512GB Zwart
599,-
Bekijken

Refurbished iPhone XS kopen

Een refurbished iPhone XS kopen kent vele voordelen. Het is enorm duurzaam en je bespaart tot wel honderden euro’s. Wij verkopen de Refurbished iPhone XS zonder abonnement en simlockvrij. Je zit dus nergens aan vast en hebt een hoogwaardig toestel dat technisch in topconditie is voor een XS prijs. Je kunt je gereviseerde toestel 14 dagen uitproberen. Wij voeren een strenge kwaliteitscontrole dor op al onze refurbished iPhones, waarbij we 79 punten checken. Bovendien krijg je van ons een gratis verzending en 2 jaar garantie op je refurbished XS.

Specificaties van de refurbished iPhone XS

De XS lijkt qua looks veel op zijn voorganger, de iPhone X. Het toestel heeft dus een groot scherm zonder schermrand maar wel met een uitsparing bovenin. De achterzijde van de refurbished iPhone XS is van glas, wat draadloos opladen mogelijk maakt. De camera aan de voorzijde is verbeterd en aan de achterkant beschikt de device over twee camera’s: een groothoekcamera en een telecamera van 12 MP. De portretmodus is nog beter en de scherptediepte is achteraf aan te passen. De gereviseerde iPhone XS weegt 177 gram en heeft een 5,8 inch display. Dankzij de A12 bionische chip werkt gezichtsherkenning beter en sneller.

Meer redenen om te gaan voor een gereviseerd toestel

Als je een refurbished XS iPhone bestelt bij Telefoondiscounter krijg je altijd kosteloos accessoires meegeleverd. Zo krijg je een hoogwaardig toestel inclusief oortjes, USB kabel, oplader, audio jack converter en een SIM pennetje. Jouw refurbished iPhone XS krijgt bovendien, naast een gloednieuwe behuizing, een antibacteriële behandeling. Ook wordt jouw eerder gebruikte iPhone altijd voorzien van de meest recente iOS update en voeren we een volledige data wiping uit. Dat wil zeggen dat alle data van de vorige gebruiker van je iPhone wordt verwijderd. Je telefoon is dus letterlijk als nieuw en bevat geen of enkel zeer lichte gebruikerssporen (die vaak met het blote oog niet zichtbaar zijn). Waarom zou je meer betalen?

Refurbished versus tweedehands iPhone XS

We krijgen vaak de vraag wat het verschil is tussen een refurbished iPhone XS en een tweedehands toestel. Sommige mensen denken zelfs dat er geen verschil is tussen beide. Er is echter een duidelijk verschil tussen het kopen van een gebruikte iPhone en een gereviseerde smartphone: een refurbished toestel is voorzien van een nieuwe behuizing en vaak ook van een gloednieuw display. Alle onderdelen zijn gecheckt en zo nodig vervangen. Ook worden al onze refurbished iPhones altijd voorzien van een nieuwe batterij. Wel kun je kiezen uit een toestel dat zo goed als nieuw is en een goed toestel. Bekijk hier het verschil in de productcondities.

 

Refurbished iPhone XS bestellen

Een refurbished iPhone XS bestellen doe je bij Telefoondiscounter met een goed gevoel. Niet alleen draag jij een steentje bij aan een beter milieu, je spaart ook zomaar honderden euro’s. Je krijgt van ons een gratis verzending en je kunt je refurbished toestel 14 dagen uitproberen. Snel een refurbished iPhone XS nodig? Als jij voor 23:59 bestelt, heb je je device morgen in huis. Komt het – ondanks de scherpe prijs – financieel wat minder uit? Geen probleem, je kunt bij ons ook achteraf betalen.