Duurzaamheid

Ga voor duurzaamheid, Kies voor TelefoonDiscounter.nl
Duurzaamheid is vandaag de dag een steeds belangrijker wordend onderwerp. Ook jij hebt vast een hart voor het milieu. De productie van mobiele apparaten ligt jaarlijks zo rond de 2 miljard. Dit is een probleem voor de gehele wereld, omdat deze productie dikwijls schade berokkent aan het milieu. Ons milieu! Refurbished iPhones van TelefoonDiscounter.nl dragen bij aan het beperken van de milieuschade.

De keerzijde
Natuurlijk, smartphones hebben ons leven op verschillende vlakken verrijkt. We zijn te allen tijde bereikbaar en kunnen werkelijk overal in de wereld onze vrienden en familie bereiken. Wereldwijde bereikbaarheid en digitale globalisering! Ook kunnen met ontspannen met vermakelijke apps en het werken met sociale media. Klinkt allemaal geweldig, maar er zit ook een keerzijde aan deze schitterende ontwikkeling. Milieutechnisch is de jaarlijkse productie van smartphones een zware aanslag op ons milieu. De dreiging schuilt met name in de uitstoot van broeikasgassen en mijnbouw naar schaarse delfstoffen die noodzakelijk zijn voor de productie van allerlei smartphones.

Wat is duurzaamheid?
Duurzaamheid is alles wat te maken heeft met het milieu, de ecologie, verantwoord leven en de toekomstgerichte denkwijze die eraan vastkleeft. Bij TelefoonDiscounter.nl kijken we naar de huidige behoefte die de mensen hebben en wij dit in de toekomst kunnen ontwikkelen. Vervolgens ontwikkelen we dit op dusdanige wijze dat milieu, mensen en economie in gevaar hoeft te komen.

Hoe draagt TelefoonDiscounter.nl bij aan duurzaamheid?
Het kiezen voor een refurbished iPhone is kiezen voor duurzaamheid. Je geeft een product een tweede leven. Je draagt bij aan een duurzamer geheel. Milieuvriendelijk en portemonnee vriendelijk. Nadat een ervaren Apple specialist jouw refurbished iPhone heeft gecontroleerd - en daar waar nodig eventueel gecorrigeerd - krijg je een toestel dat perfect werkt! Geen nieuwe productie, geen aanslag op het milieu, maar duurzaamheid ten top! Samen met jou gaan we voor een betere wereld en duurzaamheid speelt hierin een centrale rol.

Een bijdrage leveren….

Ja! Dat doe je wanneer je voor een refurbished toestel kiest. Maar hoe doe je dat? Wanneer een refurbished iPhone, lever jij een bijdrage aan:

> Energiebesparing

> Vermindering gevaarlijk afval

> Vermindering uitstoot

> Materiaal besparing

> Minder mijnbouw

Minder milieuschade, lage tarieven en meer duurzaamheid, dat is TelefoonDiscounter.nl.