iCloud wissen van iPhone

Wanneer u uw iPhone verkoopt, retour stuurt of gebruikt maakt van uw garantie is het noodzakelijk dat u uw iCloud gegevens wist van uw iPhone. Hieronder leggen wij stap voor stap uit hoe u dit het beste kunt doen.

Stap 1: Ga naar de ''Activeringsvergrendeling'' pagina van Apple

Hier kunt u zien of uw toestel gebruik maakt van een iCloud account. Wanneer dit het geval is kunt u verder naar stap 2. Indien dit niet het geval is maakt uw toestel geen gebruik van een iCloud account.

Stap 2: Indien u inlogt bent met een iCloud account kunt u deze pagina bezoeken 

Indien u ingelogt bent kunt u het via bovenstaande pagina verwijderen van uw iPhone. Wanneer dit gelukt is kan de iPhone weer verbonden worden met een nieuw iCloud account. 

Het is ook mogelijk om op uw iPhone zelf de iCloud gegevens te wissen.

Dit kunt u doen door de volgende stappen te volgen:

  1. Ga naar instellingen op uw iPhone
  2. Scroll naar beneden en tik op iCloud
  3. Scroll helemaal naar beneden en tik op log uit 
  4. Voer uw wachtwoord in en tik op log uit
Indien er Apple logo verschijnt inclusief een balkje is het iCloud-account succesvol van uw iPhone verwijderd.