background collection

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bij TelefoonDiscounter.nl heb je meerdere mogelijkheden om een refurbished iPhone te betalen. Wij kiezen te allen tijde voor veiligheid en daarmee betrouwbare betaalmogelijkheden. Om die reden beschikken wij over de volgende betaalmogelijkheden:

 1. iDEAL
 2. AfterPay (achteraf betalen)
 3. Creditcard - Visa - Mastercard - American Express
 4. Bankoverschrijving
 5. Bancontact (Mistercash in België)
 6. Sofort banking

1. iDEAL 

Een veelgebruikte manier van online betalen. Maak je gebruik van internetbankieren via één van de de volgende banken: ABN Amro, ING, Rabobank, ASN Bank, bunq, Knab, RegioBank, SNS Bank, Van Lanschot Bankiers of Triodus Bank? Dan betaal je eenvoudig online met iDEAL. Betalen met iDEAL heeft enorm veel voordelen ten opzichte van andere manieren van betalen, namelijk:

 • Internetbankieren is veilig en vertrouwd.
 • Er is geen registratie of software nodig. Je kan zo sneller en gemakkelijker betalen.
 • De betaling is direct zichtbaar in het overzicht van de bank.
 • Vandaag bestellen voor 23.59 uur? Morgen jouw refurbished telefoon in huis.
 • Internetbankieren bij TelefoonDiscounter.nl is helemaal gratis.
 • De betaling wordt direct verwerkt en je wordt op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

2. AfterPay  

AfterPay voert voor TelefoonDiscounter.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij TelefoonDiscounter.nl achteraf betalen tot een bedrag van €250,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €500,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.


3. Creditcard - Visa - Mastercard - American Express   

Bij TelefoonDiscounter.nl kan je ook met een creditcard jouw refurbished iPhone betalen. Zodra alle creditcardgegevens zijn gecontroleerd en goedgekeurd, wordt de bestelling direct verstuurd. Het bedrag wordt na de levering pas van jouw rekening afgeschreven. Het betalen met een creditcard brengt een aantal voordelen met zich mee:

 • Eenvoudig, snel en betrouwbaar
 • Vandaag bestellen voor 23.59 uur? Morgen jouw refurbished telefoon in huis.

 4. Bankoverschrijving   
Bij een bankoverschrijving is het de bedoeling dat u handmatig een overboeking doet. De betaling wordt binnen 1-2 werkdagen automatisch verwerkt door ons betaalsysteem. 

Rekeninginformatie: 
NL63INGB0006944668 t.n.v. Telefoondiscounter


5. Bancontact / Mistercash (België)   
Mistercash van Bancontact biedt klanten uit België de mogelijkheid om te betalen via uw eigen bankrekening zoals u gewend bent. Dit gebeurd op een veilig en vertrouwde manier. 


6. Sofort banking   
Met SOFORT is het online betalen eenvoudiger dan ooit! Het is een online overschrijving en hierbij gebruik je gewoon jouw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat jouw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.