background collection

Verzending en levering

TelefoonDiscounter.nl staat bekend om zeer snelle en nauwkeurige bezorging. Dit heeft te maken met het feit dat wij met zeer professionele vervoersbedrijven samenwerken. Denk aan DHL, GLS, FedEx en PostNL. Een goedwerkende iPhone 6s nodig? Jouw refurbished iPhone 6s is dichterbij dan je denkt!

Het belangrijkste punt is dat wanneer je een bestelling voor 23:59 uur plaatst, dat je jouw refurbished iPhone de volgende dag ontvangt (met uitzondering van zondag). Gratis bezorging!

Verzendmethode

Wij versturen alle bestellingen verzekerd en aangetekend vanuit ons magazijn. Op deze manier bent u 100% verzekerd van een zeer snelle en veilige levering van uw refurbished iPhone.

Verzending na ontvangst van betaling

Wij versturen uw bestelling op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. In het geval van een betaling met iDEAL en Bancontact (Mister Cash) zal dit vrijwel direct zijn, maar een bankoverschrijving kan wat langer duren. Het komt voor dat dit drie werkdagen duurt. Achteraf betalen? Ja, dat is mogelijk. Gebruik dan Afterpay als betaalmethode. Uw refurbished iPhone is dichterbij dan u denkt. 

Afhalen

Afhalen is mogelijk bij ons afhaalpunt in Nieuwegein. Kies hiervoor voor 'afhalen' bij het afrekenen. Wilt u afhalen bij een van de 3.000 PostNL afhaalpunten? Dat is ook mogelijk. Kies hiervoor bij het afrekenen 'afhalen bij een PostNL afhaalpunt'.

Al hoewel wij onze uiterste best doen alle bestellingen op tijd te versturen, zijn we niet aansprakelijk voor een eventuele vertraging bij PostNL.