Wat is een refurbished iPhone?

Refurbished, we horen het steeds vaker voorbij komen. En terecht! Het wint op dit moment aan populariteit, en daar zijn alle redenen toe. Toch is het voor veel mensen nog niet helemaal duidelijk wat een refurbished toestel nu precies is. Om die reden maken wij daar vandaag voor eens en altijd een einde aan.

Refurbished Apple iPhones zijn toestellen die eerder gebruikt zijn. Bij binnenkomst worden alle iPhones gecontroleerd (op 50 verschillende punten) door onze ervaren Apple specialisten. De binnen- en buitenkant wordt hierbij meegenomen. De iPhone wordt schoongemaakt.

Natuurlijk pakken we de hardware van de tweedehands iPhone aan. Maar daarnaast richten we ons ook op de software die op het toestel staat. Deze software updaten we waardoor de iPhone het weer goed doet. Waar nodig wordt de iPhone voorzien van nieuwe onderdelen. Bij het reviseren van de iPhone vervangen we altijd de batterij. Hierdoor doet deze het weer naar behoren. Net zo goed als een gloednieuwe iPhone!

Na een opknapbeurt van onze ervaren Apple specialisten, zijn de Apple refurbished smartphones weer zo goed als nieuw. Op deze manier krijg je een perfect werkende Apple iPhone, die niet van nieuw te onderscheiden is. Een refurbished iPhone is daarom dan ook geen tweedehands iPhone of een zomaar gebruikte iPhone.

Op deze manier geven we bij TelefoonDiscounter.nl de Apple iPhone toestellen een tweede leven. Het mooie is dat je de service, kwaliteit én garantie krijgt waar Apple wereldwijd om bekend staat. Het is een pure win-win situatie! Jij bespaart honderden euro’s én het is ook nog eens beter voor het milieu. Een iPhone kopen, is dus in meerdere opzichten een perfect plan!

Waar komt de term refurbished vandaan?

Refurbished betekent ‘gereviseerd’. Reviseren is het controleren en zo nodig corrigeren van machines of documenten. Bij ons betekent dit het controleren en corrigeren van iPhone toestellen!

De werking, batterijduur en software zijn gecontroleerd. Alle niet werkende onderdelen worden vervangen door originele Apple onderdelen. Zo krijg je een toestel met een gloednieuwe display en behuizing. Een refurbished iPhone werkt dan ook net zo goed als een nieuwe iPhone, én is niet van een nieuw toestel te onderscheiden.

Bij veel refurbished aanbieders kan je refurbished toestellen niet zonder abonnement bestellen. TelefoonDiscounter daarentegen verkoopt alleen maar losse toestellen. Hierdoor kunnen we zowel particuliere- als zakelijke klanten tegemoet komen!

Het aanbod aan refurbished iPhones

Op dit moment verkopen we bij TelefoonDiscounter de volgende refurbished toestellen aan Apple iPhones:

Refurbished iPhone 5
Refurbished iPhone 5C
Refurbished iPhone 5S
Refurbished iPhone SE
Refurbished iPhone 6
Refurbished iPhone 6 Plus
Refurbished iPhone 6S
- Refurbished iPhone 6S Plus
Refurbished iPhone 7
Refurbished iPhone 7 Plus

Ook qua geheugen zijn er zeer uiteenlopende mogelijkheden. TelefoonDiscounter.nl geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit de volgende opties:

> Apple iPhone 16 GB

> Apple iPhone 32 GB

> Apple iPhone 64 GB

> Apple iPhone 128 GB

Wat krijg je bij een refurbished telefoon van TelefoonDiscounter.nl?

 • Nieuwe accu en onderdelen (microfoon, knopjes of speakers).
 • 2 jaar garantie (24 maanden garantie).
 • Gratis verzending én levering binnen 24 uur.
 • USB-lader/kabel, headset en simkaart verwijder tool.
 • Retourrecht waarbij u binnen 14 dagen gratis uw toestel kan retourneren.
 • Gratis vervangservice.
 • Een gesealde en gebruiksklare refurbished iPhone.
 • Vandaag besteld, morgen in huis!  

Wat zijn de voordelen van een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone is een fraai principe. Naast het feit dat het goedkoper is dan nieuwe Apple iPhone én tegelijkertijd kwalitatief hoogwaardige telefoons zijn, levert het je vele voordelen op. De grootste voordelen van een refurbished iPhone van TelefoonDiscounter.nl:

* Flinke besparing - Je bespaart honderden euro’s, terwijl een refurbished product niet van nieuw te onderscheiden is. Je ontvangt een smartphone die letterlijk als nieuw is.

* Supersnelle bezorging - Op het moment dat jij je telefoon voor 23:59 uur besteld, dan ontvang je dit artikel de volgende dag. Netjes gesealed en in de doos! Binnen 24 uur geheel kosteloos bezorgd. Het is meer dan alleen maar een iPhone kopen, je koopt ook geweldige service.

* Professioneel gereviseerd - Jouw iPhone is gereviseerd door ervaren Apple specialisten op 50 verschillende punten. Ons ervaren team zorgt ervoor dat jij een perfect werkende iPhone ontvangt.

* Stevige garantie - Een gevoel van garantie is prettig. TelefoonDiscounter.nl zorgt ervoor dat altijd 2 jaar garantie (24 maanden garantie) op elk toestel hebt. Dit is uiteraard inclusief gratis vervangservice.

* Niet goed, geld terug - Je hebt de mogelijkheid om geheel gratis jouw nieuwe telefoon te retourneren binnen 14 dagen.

* Sterke batterij - Jouw iPhone is vergelijkbaar met een marathonloper. Je hebt urenlang plezier van het toestel.

* Gloednieuwe binnen- en buitenkant - Het toestel is voorzien van een nieuwe binnen- en buitenkant. Zo ben je 100% verzekerd van een perfect werkend toestel.

* Geen vaste kosten - Je hebt alle vrijheid om een abonnement te kiezen wat je wilt. Je ontvangt van ons een los toestel. Geen vaste kosten, geen torenhoge tarieven, maar de ruimte om rustig een keuze te maken. Een losse iPhone bestellen doe je bij TelefoonDiscounter.nl.

Geheugen - Qua geheugen heb je een zeer ruime keuze uit verschillende grootte. Zo kan je kiezen uit een Apple iPhone 16GB, Apple iPhone 32GB, Apple iPhone 64GB, Apple iPhone 128GB. 

 
Refurbished iPhone bestellen

Het bestelproces van TelefoonDiscounter.nl is heel eenvoudig. Je maakt een keuze uit het ruime aanbod aan refurbished iPhones. Vanuit het winkel wagentje kies je voor de knop ‘bestelling afronden’. Vul netjes je gegevens en eventuele kortingscode in. Kies dan één van de onderstaande betaalmethoden:

 • iDeal
 • Maestro
 • Bancontact / Mister Cash
 • Bankoverschrijving
 • Visa
 • MasterCard

Nadat de betaling bij TelefoonDiscounter.nl binnenkomt, verzenden wij jouw nieuwe toestel binnen de gestelde verzendtijd. Hulp nodig? Heb je vragen of opmerkingen over het bestelproces of over refurbished iPhones online? Neem dan contact met ons op: 085 303 1492. Een losse iPhone bestellen doe je bij TelefoonDiscounter.nl, want dan weet je dat je helemaal goed zit!