Tweedehands iPhone 5

Je bent op zoek naar een tweedehands iPhone 5, die goedkoop is en ook nog eens in een optimale staat verkeert? Dan ben je bij TelefoonDiscounter aan het juiste adres. Al onze tweedehands iPhone 5 modellen ondergaan een strenge kwaliteitstoetsing, zodat jij er zeker van kan zijn dat je een gebruikte iPhone 5 koopt die net zo goed nieuw had kunnen zijn.

Door het kopen van een tweedehands iPhone 5 via TelefoonDiscounter bespaar je het nodige geld, aangezien de aanschaf van een nieuw toestel kan oplopen tot vele honderden euro's. Dit terwijl onze tweedehands iPhones niet of nauwelijks cosmetische schade vertonen en gegarandeerd optimaal functioneren. Naast Iphone 5 toestellen hebben we ook ruime keuze in andere refurbished iPhones.

Tweedehands iPhone 5 te koop: waar moet ik op letten?

en iPhone 5 tweedehands kopen is een goed idee, mits er duidelijkheid bestaat over de status van het aangeboden toestel. Er staan bijvoorbeeld een hoop tweedehands iPhone 5 toestellen op Marktplaats, maar de kwaliteit laat vaak te wensen over. Elke gebruikte iPhone 5 op de website van TelefoonDiscounter is daarentegen van gegarandeerde A-klasse en in zeer goede staat.

Dit betekent dat de bij ons gekochte tweedehands iPhone 5 gecontroleerd en waar nodig hersteld is door onze ervaren techneuten. Zij controleren de iPhone 5 toestellen zowel op vlotte software als op werkzame hardware zoals opladen, knoppen en ingangen. Alleen als een smartphone deze uitgebreide controle heeft doorlopen, ontvangt het apparaat de begeerde A-klasse status.

Lage prijs voor een tweedehands iPhone 5 simlockvrij

De strenge eisen die wij stellen aan tweedehands iPhones, komen tot uiting in de kwaliteit van elke tweedehands iPhone 5 die wij verkopen. Wij hanteren zelfs dezelfde eisen als Apple stelt aan compleet nieuwe toestellen. Ook ontvang je bij al onze tweedehands iPhones een splinternieuwe accessoireset, het enige wat jij nog hoeft te doen is een leuk telefoonhoesje uitzoeken. Een tweedehands iPhone 5 goedkoop en simlockvrij vinden is niet altijd eenvoudig. Elke smartphone in de webwinkel van TelefoonDiscounter is echter geheel simlock vrij. Ideaal wanneer je blij bent met je huidige telefoon abonnement of binnenkort juist een sim only abonnement wilt afsluiten. Met de tweedehands iPhone 5 toestellen in onze winkel kun je alle kanten op.

iPhone 5 tweedehands met garantie kopen

Het productaanbod op het gebied van gebruikte iPhone 5 telefoons is bij TelefoonDiscounter zeer breed. Je hebt de keuze uit een groot scala aan formaten en kleuren. Zo bieden wij onder meer een tweedehands iPhone 5 16GB, iPhone 5 32GB en iPhone 5 64GB aan. Daarnaast kun je uiteraard kiezen tussen de tweedehands iPhone 5 zwart of een tweedehands iPhone 5 wit. De A-klasse status van onze iPhones garandeert je van apparaten die cosmetisch voor 99% in nieuwstaat verkeren en 100% werkzaam zijn. Heb je toch problemen met je gebruikte iPhone 5?

Neem dan contact met ons op via 085 303 1492 voor gratis technische hulp. Daarnaast wordt elke tweedehands smartphone op onze website standaard geleverd met 12 maanden garantie. Ben je niet op zoek naar een gebruikte iPhone 5, maar een andere gebruikte iPhone, bekijk dan onderstaande modellen:

Tweedehands iPhone 5s
Tweedehands iPhone 5C
Tweedehands iPhone SE
Tweedehands iPhone 6
Tweedehands iPhone 6 Plus
Tweedehands iPhone 6S
Tweedehands iPhone 6S plus
Tweedehands iPhone 7 
- Tweedehands iPhone 7