Tweedehands iPhone 5s

Een tweedehands iPhone 5s is in potentie nog steeds een modern Apple iPhone toestel waar je veel plezier aan kunt beleven. Het vinden van een tweedehands iPhone 5s die goedkoop is en in goede staat verkeert, kan echter een lastig karwei zijn. Alle gebruikte iPhones op de website van TelefoonDiscounter voldoen aan bovengenoemde criteria en lijken splinternieuw!

699,-
nieuwprijs
99,-
iPhone 5S 16GB Zwart
99,-
Bekijken
699,-
nieuwprijs
119,-
iPhone 5S 16GB Goud
119,-
Bekijken
699,-
nieuwprijs
123,-
iPhone 5S 16GB Wit
123,-
Bekijken
799,-
nieuwprijs
129,-
iPhone 5S 32GB Wit
129,-
Bekijken
799,-
nieuwprijs
129,-
iPhone 5S 32GB Goud
129,-
Bekijken
899,-
nieuwprijs
149,-
iPhone 5S 64GB Wit
149,-
Bekijken
899,-
nieuwprijs
149,-
iPhone 5S 64GB Goud
149,-
Bekijken
899,-
nieuwprijs
149,-
iPhone 5S 64GB Zwart
149,-
Bekijken

Tweedehands iPhone 5S kopen: waar precies op letten?

Overweeg je om een tweedehands iPhone 5s te kopen? Dit is in principe een verstandig idee, maar let wel op de status van het aangeboden apparaat. Met name op Marktplaats zijn er talloze mensen die slecht werkende tweedehands iPhone 5S modellen verkopen, maar de werkzaamheid is vaak twijfelachtig. In de webshop van TelefoonDiscounter koop je alleen mobiele telefoon van absolute A-klasse.

Maar wat betekent deze A-klasse nu? Elke tweedehands iPhone 5S wordt door onze gespecialiseerde technici getoetst op een goede werkzaamheid van zowel software als hardware (knoppen, opladen, ingangen, etc.). Alleen tweedehands iPhone 5S die met vlag en wimpel slagen voor de controle, krijgen het felbegeerde A-klasse label. Deze iPhones zijn dan in zéér goede staat. Een betrouwbare tweedehands iPhone kopen doe je dan ook bij TelefoonDiscounter.

Veel mensen zijn op zoek naar een tweedehands iPhone 5s, omdat dit goedkoper is dan het aanschaffen van een nieuw exemplaar. Het kopen van een oude iPhone 5s via TelefoonDiscounter bespaar je tot wel honderden Euro’s, terwijl onze iPhone 5S tweedehands zowel van binnen als buiten in optimale staat verkeren.

iPhone 5S tweedehands simlockvrij en goedkoop

Apple staat erom bekend strikte kwaliteitseisen te hanteren. Het is daarom goed om te weten dat onze techneuten aan gebruikte smartphones dezelfde eisen stellen als Apple dat aan nieuwe exemplaren doet. Hoe goedkoop de tweedehands iPhone 5s op onze website ook is, je bent verzekerd van een toestel in uitstekende staat. Bovendien krijg je bij al onze iPhones kosteloos nieuwe accessoires!

Een tweedehands iPhone 5S kopen moet natuurlijk bij voorkeur simlockvrij zijn. Zo kun je de telefoon gewoon gebruiken bij je bestaande telefoon abonnement of je kunt een goedkoop sim only abonnement afsluiten. Alle iPhones tweedehands in de webshop van TelefoonDiscounter zijn gegarandeerd simlock vrij, zodat je je toestel flexibel kunt gebruiken.

Gebruikte iPhone 5S goedkoop en met garantie te koop

Op onze website bieden we een zeer breed aanbod gebruikte smartphones aan. Je kunt hierbij kiezen uit een breed scala en kleuren en formaten. Wil je bijvoorbeeld iPhone 5s 16GB zwart of geef je toch de voorkeur aan een iPhone 5s 32GB goud? Bij TelefoonDiscounter is dit alles geen enkel probleem en je vindt bij ons de meest populaire iPhones tweedehands 5S.

Al onze gebruikte smartphones zijn in cosmetisch opzicht voor 99% als nieuw en functioneren voor de volle 100%. Ervaar je desondanks problemen met je gekochte tweedehands iPhone 5s? Laat het onze technische medewerkers weten via 085 303 1492 en je krijgt gratis ondersteuning. Uiteraard leveren wij elke tweedehands iPhone 5s standaard met een twee jaar garantie, oftewel 24 maanden garantie. Vandaag besteld, is morgen in huis. Daarnaast werken we ook met een niet goed, geld terug policy waarbij je twee weken de tijd hebt om na te denken over je aankoop van een de nieuwe Phone 5S.

Ben je niet op zoek naar andere gereviseerde iPhones? Bekijk dan al onze tweedehands iPhones. Mocht je er niet helemaal uit komen, dan staan onze iPhone specialisten graag voor je klaar.