Tweedehands iPhone 6

Veel mensen zijn op zoek naar een nieuwe iPhone 6. Het nadeel: een iPhone 6 is niet goedkoop. In de webwinkel van TelefoonDiscounter vind je daarom een groot assortiment betaalbare mobiele telefoons en smartphones die zowel van binnen als buiten zo goed als nieuw zijn!

699,-
nieuwprijs
113,-
iPhone 6 16GB Goud
113,-
Bekijken
699,-
nieuwprijs
113,-
iPhone 6 16GB Wit
113,-
Bekijken
799,-
nieuwprijs
145,-
iPhone 6 64GB Zwart
145,-
Bekijken
799,-
nieuwprijs
145,-
iPhone 6 64GB Goud
145,-
Bekijken
799,-
nieuwprijs
145,-
iPhone 6 64GB Wit
145,-
Bekijken
899,-
nieuwprijs
199,-
iPhone 6 128GB Zwart
199,-
Bekijken
899,-
nieuwprijs
199,-
iPhone 6 128GB Wit
199,-
Bekijken
899,-
nieuwprijs
199,-
iPhone 6 128GB Goud
199,-
Bekijken
577,69
nieuwprijs
199,-
iPhone 6 16GB Zwart
199,-
Bekijken

Tweedehands iPhone 6 kopen

Wanneer je geld wil besparen, is de aanschaf van een tweedehands iPhone 6 een goede optie. Gezien de huidige nieuwprijs van de telefoon bespaar je al snel honderden euro’s wanneer je kiest voor een gebruikte iPhone 6. En ook niet onbelangrijk: ze werken net zo goed als een nieuw toestel. Op TelefoonDiscounter vind je een ruim assortiment nieuwe iphones in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij de populaire en gebruikte iPhone 6 zowel in de kleur goud als space grey en kun je kiezen uit meerdere geheugen varianten zoals een tweedehands iPhone 6 16GB, 64GB en een iPhone 6 met maar liefst 128GB.

Al onze tweedehands iPhone 6 smartphones bezitten een A-klasse label en verkeren zowel qua uiterlijk als werkzaamheid in een uitstekende conditie.

iPhone 6 tweedehands simlockvrij met krasvrij scherm

De Apple iPhone 6 staat natuurlijk bekend om zijn prachtige scherm en dit is iets waar je bij een gebruikte Apple iPhone 6 absoluut niet op hoeft in te leveren. TelefoonDiscounter hanteert voor gebruikte smartphones namelijk dezelfde strenge kwaliteitscriteria als Apple doet voor nieuwe exemplaren. Zo ben je verzekerd van een smartphones die zo goed als nieuw is.

Ben je op zoek naar een gebruikte iPhone 6 die simlockvrij is? Dat is een logische wens, want een simlockvrije telefoon is zowel te gebruiken bij je lopende abonnement als bij een eventueel toekomstig sim only abonnement. Alle gebruikte smartphones in de webshop van TelefoonDiscounter zijn geheel simlock vrij, zodat je volledige keuzevrijheid geniet.

Gebruikte iPhone 6: waar moet ik op letten?

Het is natuurlijk verleidelijk om mobiele telefoons en smartphones zo goedkoop mogelijk aan te schaffen. Met name op websites zoals Marktplaats zijn er veel tweedehands iPhone 6 toestellen tegen stuntprijzen in omloop. Toch verkeren de meesten niet in een goede conditie. Bij TelefoonDiscounter vinden wij het juist enorm van belang dat iedere tweedehands iPhone 6 in onze webshop een strikt geteste A-klasse telefoon is met bijbehorende garantie voor de klant. 

Een gebruikte iPhone 6 met een A-klasse label heeft een grondige kwaliteitscontrole van onze technische experts doorlopen en is goedgekeurd op een verscheidenheid aan belangrijke facetten (software en hardware zoals ingangen, opladen, knoppen etc.). Alleen tweedehands iPhone 6 smartphones die op alle vlakken zo goed als nieuw zijn, komen in aanmerking voor een A-klasse status. Bij ons vind je tweedehands iPhones in nieuwe staat, maar dan voor de laagste prijs! Zo’n scherpe prijs met dat extra voordeel ga je nergens anders vinden.

iPhone 6 service van TelefoonDiscounter

Wil je een tweedehands iPhone kopen? Met een tweedehands toestel bespaar je een hoop geld ten opzichte van een nieuwe telefoon. Naast de scherpe prijs heb je bij TelefoonDiscounter het extra voordeel dat wij een goede service aanbieden. Wanneer je een iPhone 6 vóór 23:59 uur besteld, morgen in huis. 

Heb je vragen over jouw tweedehands iPhone 6 of ervaar je technische problemen? Bel naar 085 303 1492 voor kosteloze technische ondersteuning van onze technische specialisten. Daarnaast krijg je op elke tweedehands smartphone in onze shop standaard maar liefst 2 jaar (24 maanden) garantie. Ben je niet op zoek naar een tweedehands iPhone 6, maar andere tweedehands iPhones? En kom je er niet helemaal uit? Stel gerust je vragen aan onze iPhone specialisten, zij staan voor je klaar.

Je profiteert van gratis verzending, gratis retourneren binnen 14 dagen, 24 maanden garantie en 'Niet goed? Geld terug'-service! Wil je meer weten over bijvoorbeeld de productcondities van tweedehands iPhones, bekijk dan onze productcondities pagina. Òf neem contact op met onze klantenservice door te mailen naar [email protected].