Tweedehands iPhone 6S

Waarom een nieuwe iPhone 6s kopen als een tweedehands iPhone 6S exemplaar net zo goed werkt? Er zijn veel redenen te bedenken waarom de aanschaf van een tweedehands iPhone 6s een goed idee is. Een nieuwe telefoon, zoals een iPhone 6s toestel van Apple is namelijk niet goedkoop. De prijs is daarom een goede reden om een tweedehands iPhone 6s te kopen. TelefoonDiscounter heeft een groot assortiment gebruikte iPhones, die zowel qua techniek als uitstraling zo goed als nieuw zijn. Alleen je hebt te maken met een scherpe prijs en extra voordeel! 

859,-
nieuwprijs
119,-
iPhone 6S 16GB Zwart
119,-
Bekijken
859,-
nieuwprijs
119,-
iPhone 6S 16GB Wit
119,-
Bekijken
859,-
nieuwprijs
119,-
859,-
nieuwprijs
119,-
iPhone 6S 16GB Goud
119,-
Bekijken
959,-
nieuwprijs
129,-
iPhone 6S 64GB Zwart
129,-
Bekijken
959,-
nieuwprijs
129,-
iPhone 6S 64GB Wit
129,-
Bekijken
959,-
nieuwprijs
129,-
959,-
nieuwprijs
129,-
iPhone 6S 64GB Goud
129,-
Bekijken
1.059,-
nieuwprijs
139,-
iPhone 6S 128GB Zwart
139,-
Bekijken
1.059,-
nieuwprijs
139,-
iPhone 6S 128GB Roségoud
139,-
Bekijken
1.059,-
nieuwprijs
139,-
iPhone 6S 128GB Wit
139,-
Bekijken
1.059,-
nieuwprijs
139,-
iPhone 6S 128GB Goud
139,-
Bekijken

Tweedehands iPhone 6s kopen

De vraag naar een gebruikte iPhone 6s is enorm groot. En gezien de nieuwprijs is dat niet verwonderlijk. Als je kiest voor een gebruikt toestel, dan bespaar je als snel honderden euro’s. Want ondanks dat het toestel al jaren geleden is geïntroduceerd, is het nog steeds erg populair. De tweedehands iPhone 6s heeft in de serie nog twee andere modellen: de tweedehands iPhone 6 en de tweedehands iPhone 6 Plus. Als je kiest voor een tweedehands iPhone, zorgt TelefoonDiscounter ervoor dat de accu en het scherm zo goed als nieuw zijn. TelefoonDiscounter hanteert namelijk dezelfde strenge kwaliteitseisen als Apple, waardoor je verzekerd bent van een mooi en goed functionerend exemplaar.

Ben je op zoek naar een goedkope, tweedehands iPhone 6s, maar vind je de verkoop via een particulier of Marktplaats te riskant? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Het is namelijk van belang dat het tweedehands iPhone 6S toestel goed is nagekeken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

iPhone 6s: goedkoop en nieuwstaat

Bij de aanschaf van een tweedehands iPhone 6s, is het belangrijk om goed op te letten. Helaas blijkt uit ervaring dat Marktplaats vol met valse aanbiedingen staat. Hierdoor krijg je niet wat je verwacht. Ondanks dat het verleidelijk is om een zo goedkoop mogelijke iPhone 6s tweedehands te kopen, verkeren deze vaak in een slechte conditie. Het is dan ook van belang om te letten op een A-klasse label.

Iedere iPhone die je via de TelefoonDiscounter koopt, is voorzien van een A-klasse label. Dit houdt in dat het een strikte kwaliteitscontrole heeft doorlopen en is goedgekeurd op verschillende, belangrijke onderdelen. Denk hierbij aan de software, controle van de ingangen, het opladen, de knoppen en nog veel meer. Alleen gebruikte iPhones die op alle onderdelen zijn goedgekeurd komen in aanmerking voor een A-klasse. Dit zorgt ervoor dat ze in nette staat zijn, en niet geheel onbelangrijk: simlockvrij. Wanneer je liever voorkeur hebt voor een groter iPhone 6S toestel, bekijk dan ook eens de tweedehands iPhone 6S Plus.

Simlockvrije iPhone 6s tweedehands

Bij de keuze van een tweedehands iPhone 6s is het van belang dat deze simlockvrij is. Want als je het toestel wilt gebruiken bij een lopend abonnement, zonder abonnement of Sim Only abonnement moet het toestel simlockvrij zijn. Is je iPhone niet simlockvrij, dan kun je er niet mee bellen of gebeld worden. Alle tweedehands iPhones 6S op de webshop van TelefoonDiscounter zijn geheel simlockvrij. 

Service van TelefoonDiscounter

Wil je een tweedehands iPhone 6s kopen? Een nieuwe iPhone 6s is vaak erg duur, maar bij TelefoonDiscounter vind je een iPhone 6s met extra voordeel. Daarnaast kun je bij de aanschaf van je Apple product de beste service verwachten. Wanneer je een iPhone 6s vóór 23:59 uur besteld, morgen in huis. Daarnaast profiteer je bij ons van gratis verzending, gratis retourneren binnen 14 dagen, 24 maanden garantie en de nieuw goed, geld terug service! Dat maakt een iPhone kopen pas écht leuk. Meer vragen over onze service? Lees onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden. Of neem contact op met onze klantenservice door te mailen naar [email protected].