Tweedehands iPhone X

Jouw iPhone X tweedehands kopen? Een gereviseerde iPhone X is professioneel nagekeken, bevat originele Apple-onderdelen en bevat natuurlijk de originele accessoires zoals de koptelefoon en oplader.

1.159,-
nieuwprijs
298,-
iPhone X 64GB Zwart
298,-
Bekijken
1.159,-
nieuwprijs
298,-
iPhone X 64GB Zilver
298,-
Bekijken
1.329,-
nieuwprijs
335,-
iPhone X 256GB Zwart
335,-
Bekijken
1.329,-
nieuwprijs
335,-
iPhone X 256GB Zilver
335,-
Bekijken

Tweedehands iPhone X kopen

Een tweedehands iPhone X is veel goedkoper dan een nieuw model, terwijl je daar op dezelfde betrouwbare manier gebruik van kunt maken. Een degelijke smartphone die klaar is voor de toekomst, bijvoorbeeld dankzij het spectaculaire nieuwe scherm, de glazen voor- en achterkant en FaceID om jouw telefoon te ontgrendelen. De iPhone X prijs ligt tweedehands een stuk lager dan nieuw, omdat het gaat om een gebruikte telefoon. Na inlevering is die professioneel voor je nagekeken, zodat alle Apple-onderdelen zoals het scherm en de accu weer optimaal werken. Een goede en goedkope keuze, waarmee je eenvoudig bespaart op de kosten voor jouw nieuwe smartphone.

Tweedehands iPhone X: goed en goedkoop

De tweedehands iPhone X is een goede en goedkope keuze. Onze gebruikte iPhone-modellen zijn standaard simlockvrij, zodat je die op ieder netwerk kunt gebruiken. Bijvoorbeeld met een sim only abonnement, zodat jij de volledige vrijheid hebt. Wellicht gebruiken verschillende van je vrienden een iPhone X die is gereviseerd, omdat je daar aan de buitenkant in de meeste gevallen niets van kunt zien. De smartphone ziet er volledig nieuw uit, werkt 100% betrouwbaar en kan daardoor zonder problemen jaren mee. We bieden niet voor niets 2 jaar garantie, net als op een nieuwe iPhone X die je zou kopen.

iPhone X, XS en XS Max

Twijfel je tussen de iPhone X, een iPhone XS tweedehands of de grotere iPhone XS Max? Apple presenteerde met de X-editie de smartphone van de toekomst. De XS is de verbeterde en vernieuwde versie daarvan, die een jaar later werd gepresenteerd. De processor werkt een stuk sneller en de camera is verder verbeterd. De iPhone XS Max biedt alles van de X en de XS, maar dan op een nóg groter scherm om ultiem te genieten van foto’s, video’s en andere grafische content.

Koop jouw iPhone X tweedehands

Zoek je een tweedehands iPhone? Koop jouw iPhone X tweedehands en bespaar daarmee eenvoudig op de aanschafprijs. Een voordelige keuze voor goede kwaliteit, waar je zonder zorgen op kunt vertrouwen.

De tweedehands iPhone X hebben we natuurlijk netjes voor je op voorraad. Bestel je jouw gebruikte of gereviseerde smartphone voor 23:59 uur? We gaan er meteen voor je mee aan de slag, zodat je die standaard de volgende dag in huis hebt. Inclusief 2 jaar garantie en natuurlijk met de originele accessoires, zodat het daar niet aan zal liggen.

iPhone X tweedehands op het oog en heb je daar vragen over? Bel ons dagelijks tussen 10:00u en 17:00u op telefoonnummer 085 303 1492 of gebruik onze online contactpagina. We horen graag van je.